ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

|

International

.

May 5, 2010

|

Ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις εκφράζουν εταιρική δέσμευση μέσω του Δρόμου προς την Ευτυχία

Οι μικρές επιχειρήσεις στον τομέα των υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν την «Εβδομάδα Εταιρικών Δεσμεύσεων του Δρόμου προς την Ευτυχία» με στόχο τη μείωση της εγκληματικότητας στις γειτονιές και την τόνωση των τοπικών κοινοτήτων.

Οι επιχειρήσεις στις χώρες από τον Ισημερινό ως την Κένυα, το Πακιστάν ως την Ιταλία και την Αυστραλία ως τις ΗΠΑ, φόρεσαν τα μπλουζάκια Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, διένειμαν αντίγραφα του Δρόμου προς την Ευτυχία στους αγοραστές και τους πελάτες τους και τοποθέτησαν αφίσες στις βιτρίνες τους, κι όλα αυτά για να προωθήσουν τις αρχές του Δρόμου προς την Ευτυχία στις περιοχές τους.

Η διεθνής εκστρατεία για την αποκατάσταση των ηθικών αξιών, όπως εκφράζονται στο βιβλίο Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, υποστηρίζεται ή εφαρμόζεται από μια ευρεία βάση οργανισμών και ιδρυμάτων, περιλαμβανομένων των ομοσπονδιακών κυβερνήσεων του Παναμά και της Βενεζουέλας, του Ισραηλινού Τμήματος Φυλακών και από μια σειρά πολυεθνικών εταιρειών.

Για ένα δωρεάν Ενημερωτικό Πακέτο που να συμπεριλαμβάνει ένα αντίγραφο του βιβλίου Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και ένα DVD που παρουσιάζει το πρόγραμμα Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, κάντε κλικ εδώ.

Στείλτε μας τα νέα σας με φωτογραφίες και βίντεο για να μπορέσουμε να τα μοιραστούμε και με άλλους, κάνοντας κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας.