ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΓΚΡΙΝΓΟΥΝΤ

Εθελοντές του Δρόμου προς την Ευτυχία σε δράση σε έναν από τους τρεις μεγαλύτερους καθαρισμούς που έκαναν στο Βόρειο Γκρίνγουντ.
Το παράρτημα του Δρόμου προς την Ευτυχία της Φλόριντα βοηθά στην αναζωογόνηση της ιστορικής γειτονιάς.

Αυτή η ιστορική αφροαμερικανική κοινότητα του Βόρειου Γκρίνγουντ στη Φλόριντα, κάποτε πασίγνωστη για τα πανέμορφα εσπεριδοειδή της, εισήλθε σε περίοδο παρακμής κατά τη δεκαετία του 1960, κατά την οποία μακροχρόνιες επιχειρήσεις έκλειναν σε όλη την περιοχή και διαλυόταν ο κοινωνικός της ιστός.

Από τη δεκαετία του 1980, έχει γίνει πολλή δουλειά για την αναζωογόνηση της γειτονιάς και το παράρτημα του Δρόμου προς την Ευτυχία της Φλόριντα είναι αποφασισμένο να συνεισφέρει σ’ αυτό το κίνημα.

Το παράρτημα, με έδρα που απέχει λιγότερο από δύο χιλιόμετρα από το Βόρειο Γκρίνγουντ, συνεργάστηκε με το κίνημα «Υιοθετήστε το Γκρίνγουντ» και με το Κοινοτικό Κέντρο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, απαρτίζοντας μια 50μελή ομάδα για τον καθαρισμό της γειτονιάς.

Σε συμφωνία με το δίδαγμα 12 του Δρόμου προς την Ευτυχία: «Προφύλαγε και Βελτίωνε το Περιβάλλον σου», η ομάδα των εθελοντών μάζεψε τα σκουπίδια και μοίρασε αντίτυπα του Δρόμου προς την Ευτυχία σε περισσότερα από 150 τοπικά νοικοκυριά.

«Είσαι σημαντικός για τους άλλους ανθρώπους. Σε ακούνε. Μπορείς να επηρεάσεις τους άλλους. Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, χρησιμοποιώντας αυτό το βιβλίο, μπορείς να τους βοηθήσεις να επιβιώνουν και να ζουν πιο ευτυχισμένα».
Λ. Ρον Χάμπαρντ

Το παράρτημα του Δρόμου προς την Ευτυχία της Φλόριντα συνεχίζει το φιλόδοξο πρόγραμμα καθαρισμού επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες· μια φορά γέμισαν 40 μεγάλες σακούλες με σκουπίδια.

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ στο Βόρειο Γκρίνγουντ ευχαρίστησε το παράρτημα για την επένδυση που έχει κάνει στην κοινότητα και για το ότι έφερε κι άλλους για να φροντίσουν γι’ αυτήν. Στη συνέχεια, το παράρτημα επισκέφθηκε καταστήματα και επιχειρήσεις του Βόρειου Γκρίνγουντ προσφέροντας στον καθένα τους αρκετά αντίτυπα του Δρόμου προς την Ευτυχία, τόσο για δική τους χρήση όσο και για να μοιράζουν στους πελάτες τους. Η διανομή του βιβλίου είναι γνωστό ότι μειώνει την εγκληματικότητα και γεμίζει το ηθικό κενό σε κοινότητες.

Στη συνέχεια, έγινε ένα σεμινάριο εκπαίδευσης για την εργασία, το οποίο δίδαξε στους συμμετέχοντες πώς να εφαρμόζουν τα 21 διδάγματα του Δρόμου προς την Ευτυχία για να ενισχύσουν την επαγγελματική τους επιτυχία. Βλέποντας πόσο πρακτικό είναι το βιβλίο, ένας από τους παρευρισκόμενους ανέφερε: «Αυτή δεν είναι εκπαίδευση για την εργασία, είναι εκπαίδευση για τη ζωή!». Πολλοί ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες.

«Είσαι σημαντικός για τους άλλους ανθρώπους. Σε ακούνε. Μπορείς να επηρεάσεις τους άλλους» γράφει ο Λ. Ρον Χάμπαρντ σ’ αυτό το διάσημο βιβλίο. «Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, χρησιμοποιώντας αυτό το βιβλίο, μπορείς να τους βοηθήσεις να επιβιώνουν και να ζουν πιο ευτυχισμένα».



ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ

Και προσεγγίζουμε ολόκληρη την υδρόγειο με τα 21 διδάγματα

845

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

έχουν προβάλει τις ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας του Δρόμου προς την Ευτυχία κατά το τελευταίο έτος.

5.272

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ

έχουν δημιουργηθεί για τον Δρόμο προς την Ευτυχία, επιτρέποντας σε επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ανθρωπιστές να κάνουν το βιβλιαράκι δικό τους.

5,6

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

άνθρωποι είδαν τα βραβευμένα βίντεο του Δρόμου προς την Ευτυχία στο YouTube πέρυσι.

519

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

συνεργάστηκαν με τον Δρόμο προς την Ευτυχία για να αποκαταστήσουν την τιμή και τον αυτοσεβασμό.

4

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

αντίτυπα του Δρόμου προς την Ευτυχία έχουν διανεμηθεί σε όλο τον κόσμο τους τελευταίους 12 μήνες.



ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία Διεθνώς εργάζεται για να αντιστρέψει την ηθική παρακμή στην κοινωνία, αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη και την τιμιότητα μέσα από την ευρεία διανομή των 21 διδαγμάτων του. Η παραγωγή και η διανομή για το βιβλιαράκι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και για τα υλικά του προγράμματος διδασκαλίας στηρίζεται σε δωρεές.