ΝΕΑΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ

ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΗΡΕΜΙΑ ΣΕ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

Ένας ευγνώμων κάτοικος του Σέμινολ Χάιτς πόζαρε με μια εθελόντρια του Δρόμου προς την Ευτυχία (πάνω) αφότου παρέλαβε ένα βιβλιαράκι με ειδικά σχεδιασμένο εξώφυλλο «Σταματήστε τους Σκοτωμούς» (κάτω).
Το παράρτημα του Δρόμου προς την Ευτυχία της Τάμπα φέρνει ηρεμία και ελπίδα στο Σέμινολ Χάιτς.

Η καταπράσινη γειτονιά του Σέμινολ Χάιτς στην Τάμπα της Φλόριντα, είναι το τελευταίο μέρος που θα περίμενε κανείς να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας κατά συρροήν δολοφόνος. Παρ’ όλα αυτά, το φθινόπωρο του 2017, μετά από τέσσερις δολοφονίες εκεί, η απειλή ήταν πραγματική. Με μόνο θολά πλάνα διαθέσιμα από την κάμερα ασφαλείας, οι αστυνομικοί είχαν πολύ λίγα στοιχεία. Η κοινότητα ήταν σε κατάσταση φόβου. Αφότου παρακολούθησαν μια συνέντευξη τύπου από το Γραφείο του Δημάρχου της Τάμπα και το Αστυνομικό Τμήμα, το παράρτημα του Δρόμου προς την Ευτυχία της Τάμπα αποφάσισε να αποκαταστήσει την ηρεμία.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ, ο συγγραφέας του Δρόμου προς την Ευτυχία είπε: «Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διατηρήσεις τη ροή αυτού του βιβλίου μέσα στην κοινωνία. Σαν απαλό λάδι που απλώνεται πάνω σε µια τρικυµισµένη θάλασσα, η ηρεμία θα ρέει όλο και πιο πλατιά». Σε συμφωνία με αυτό, η ομάδα παρουσίασε ένα σχέδιο για να προσεγγίσουν τους κατοίκους του Σέμινολ Χάιτς και να είναι η κατευναστική δύναμη σε εκείνη την ταραχώδη εποχή.

Πήγαν από πόρτα σε πόρτα δίνοντας αντίτυπα του Δρόμου προς την Ευτυχία με ένα ειδικά σχεδιασμένο εξώφυλλο που έλεγε: «Σταματήστε τους Σκοτωμούς». Μίλησαν σε όλους για τις ανησυχίες τους. Ακόμα και αφότου ένα ύποπτος συνελήφθη, συνέχισαν το 2018 μέχρι που όλα τα νοικοκυριά προσεγγίστηκαν με τα 21 διδάγματα.

Οι γείτονες ήταν τόσο ευγνώμονες που έβγαλαν φωτογραφίες με εθελοντές του Δρόμου προς την Ευτυχία, ζήτησαν τα δικά τους μπλουζάκια και ευχαρίστησαν τους εθελοντές αφειδώς. Στις ειδήσεις του Channel 10 στις 6:00 μ.μ., ο παρουσιαστής μίλησε για τον Δρόμο προς την Ευτυχία, επισημαίνοντας ότι το παράρτημα του Δρόμου προς την Ευτυχία της Τάμπα «είχε αποφασίσει ότι ήταν μια καλή στιγμή για να διαδώσουν ένα μήνυμα αγάπης στη γειτονιά».ΘΕΛΟΥΜΕ πραγματικά ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ

Οι κυβερνήσεις και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο θεωρούν τον Δρόμο προς την Ευτυχία ένα πρόγραμμα που είναι ανεκτίμητο πλεονέκτημα στο έργο τους. Ορίστε τι είχαν να πουν επαγγελματίες από μερικούς από αυτούς τους οργανισμούς:

ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΛΧΟΥΝ, ΤΖΟΡΤΖΙΑ

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πόσο πολύτιμα θεωρούμε τα βίντεο του Δρόμου προς την Ευτυχία. Χρησιμοποιήσαμε αρκετά από αυτά από το βιβλίο στην εκπαίδευση μαθητών και προσωπικού εδώ και πολλά χρόνια. Ενσωματώσαμε ένα απ’ αυτά, το «Μη Βλάπτεις έναν Καλοπροαίρετο Άνθρωπο», στην ετήσια εκπαίδευση για την πρόληψη του εκφοβισμού. Συμβαδίζει τέλεια με το μήνυμά μας: «Διεκδίκησε τα Δικαιώματά σου Κατά του Εκφοβισμού».

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΙΤΟΥ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Δέχομαι θετικά την εθελοντική εργασία, τη δέσμευση και την αφοσίωση του Ιδρύματος του Δρόμου προς την Ευτυχία. Είναι ένα πρόγραμμα που ξεκάθαρα ενώνεται με τους στρατηγικούς στόχους που ανυπομονούμε να βάλουμε σε ισχύ, και αντανακλά αυτούς τους στόχους. Γι’ αυτό υποστηρίζουμε το σημαντικό έργο που έχει γίνει από το πρόγραμμα του Δρόμου προς την Ευτυχία.

ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΕΧΝΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΙΝΔΙΑ

Το μη θρησκευτικό και μη πολιτικό βιβλίο κερδίζει τη συμφωνία από όλες τις φυλές, τους πολιτισμούς και τις θρησκείες σε όλο τον κόσμο. Είναι εξαιρετικά επίκαιρο και σημαντικό για τη διδασκαλία αξιών στους νέους και την ενίσχυση του χαρακτήρα τους, και τους δίνει τη δυνατότητα να πάρουν σωστές αποφάσεις για τον εαυτό τους και γι’ αυτή τη χώρα.

ΜΠΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Είμαι στην ευχάριστη θέση να εκφράσω με διαχυτικό τρόπο τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα μέλη του Ιδρύματος του Δρόμου προς την Ευτυχία. Σας ευχαριστούμε με μεγάλη ικανοποίηση για την ενσωμάτωση των διδαγμάτων του Ιδρύματος στην καθημερινή μας εργασία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των δοκίμων μας, των μαθητών, των αξιωματικών και των επαγγελματικών στρατών που ακολουθούν πλέον τη φιλοσοφία να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη, πιο επιτυχημένη και πιο υπεύθυνη ζωή.ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ
Τα ακόλουθα γεγονότα είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να φροντίσουμε το περιβάλλον μας.

ΤΟ 27%

ΤΩΝ ΚΟΡΑΛΛΙΟΓΕΝΩΝ ΥΦΑΛΩΝ

σε όλο τον πλανήτη έχουν καταστραφεί

ΤΟ 80%

ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ

Έχουν ήδη χαθεί, με 375 τετραγωνικά χιλιόμετρα να καταστρέφονται κάθε μέρα

6.847

ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

καλλιεργήσιμης γης γίνονται έρημος κάθε ώρα

1,8

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΙ

προκαλούνται κάθε χρόνο από νερό που δεν είναι ασφαλές και αρρώστιες που σχετίζονται με το νερό

55

ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ

από ορυκτά καύσιμα, μεταλλικά στοιχεία, μέταλλα και βιομάζα εξάγονται κάθε χρόνο από τη γηΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Το Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία Διεθνώς εργάζεται για να αντιστρέψει την ηθική παρακμή στην κοινωνία, αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη και την τιμιότητα μέσα από την ευρεία διανομή των 21 διδαγμάτων του. Η παραγωγή και η διανομή από το βιβλιαράκι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και από τα υλικά του προγράμματος διδασκαλίας στηρίζεται σε δωρεές.