ΝΕΑΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ

ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Εθελοντές της καμπάνιας του Δρόμου προς την Ευτυχία στο Λονδίνο πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα στο Στόουνμπριτζ για να βοηθήσουν να απαλλαγεί η περιοχή από το έγκλημα.
Το TWTH του Λονδίνου χειρίζεται το Στόουνμπριτζ μετά από την αίτηση ενός μέλους του συμβουλίου για βοήθεια.

Χάρη σε μια ομάδα από εθελοντές του Λονδίνου, η καμπάνια του Δρόμου προς την Ευτυχία μπήκε σε εφαρμογή στο Στόουνμπριτζ, μια περιοχή του Λονδίνου που μαστίζεται από το βίαιο έγκλημα, με τους περισσότερους πυροβολισμούς που έχουν αναφερθεί στο Λονδίνο για έναν χρόνο. Η ομάδα ξεκίνησε τις ενέργειές της ως ανταπόκριση σε ένα αίτημα από τον δημοτικό σύμβουλο του Λονδίνου και το ονόμασαν πρότζεκτ «Πιο Ασφαλές Στόουνμπριτζ». Το Στόουνμπριτζ έχει αυτό το όνομα από την πέτρινη γέφυρα που χτίστηκε εκεί το 1745 και ήταν αργότερα η τοποθεσία της Φάρμας Στόουνμπριτζ.

Η πρώτη φάση του πρότζεκτ του παραρτήματος του Δρόμου προς την Ευτυχία του Λονδίνου είχε ως αποτέλεσμα να ενημερώσουν σχεδόν 6.000 οικογένειες μέσα από διανομές από βιβλιαράκια από πόρτα σε πόρτα και παρέχοντας κοινωνική βοήθεια σε τοπικές επιχειρήσεις. Για να το κάνουν αυτό, η ομάδα του Δρόμου προς την Ευτυχία είδε έναν λεπτομερή χάρτη της περιοχής, βάζοντας σημάδι σε κάθε τοποθεσία καθώς την κάλυπταν. Δημιούργησαν επίσης μια λίστα με όλες τις σχετικές ομάδες στην περιοχή και ήρθαν σε επαφή με την καθεμία για να συναντηθούν μαζί τους και να κερδίσουν τη συνεργασία τους με το πρόγραμμα, ώστε αυτές οι ομάδες να μπορούσαν να ενημερώσουν τα δικά τους μέλη.

Ο δημοτικός σύμβουλος που ζήτησε αρχικά βοήθεια επαίνεσε τους εθελοντές για τη «σημασία αυτού του προγράμματος και τα οφέλη που φέρνει στην κοινότητα».

Και είχαν μόλις αρχίσει μονάχα. Θα συνεχίσουν με ένα πρόγραμμα καθαρισμού της κοινότητας, σεμινάρια σε σχολεία και περισσότερες διανομές από πόρτα σε πόρτα. Ο απώτερος στόχος της ομάδας είναι να φέρουν ειρήνη στην περιοχή που είναι γνωστή ως αυτή που είχε το υψηλότερο ποσοστό εγκλημάτων με όπλα και μαχαίρια στην πόλη.ΘΕΛΟΥΜΕ πραγματικά ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ

Οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης θεωρούν ότι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία τούς παρέχει το εργαλείο που χρειάζονται για να επιφέρουν αλλαγή στις χώρες τους.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΝΕΠΑΛ

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία χαράσσει την πορεία για την επίτευξη ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας. Έχω τον σκοπό και την ευθύνη να αναπτύξω την ηθική και να υποστηρίξω οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την ανθρωπότητα και τον λαό του Νεπάλ. Με την υψηλότερη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για τα ανθρωπιστικά έργα του Λ. Ρον Χάμπαρντ, από το βάθος της καρδιάς μου, συνιστώ θερμά, για το μεγαλύτερο όφελος του λαού του Νεπάλ, να υιοθετήσουμε τον Δρόμο προς την Ευτυχία.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τα 21 διδάγματα του Δρόμου προς την Ευτυχία δίνουν καθοδήγηση που βασίζεται σε ηθικές αξίες σε κάθε ον που είναι πρόθυμο να τις εφαρμόσει και να αλλάξει τη ζωή του για να υπηρετήσει την ανθρωπότητα. Κάνοντας αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζήσουμε ειρηνικά – αυτό μας έδωσε ο κ. Χάμπαρντ. Είχε αυτό το προφητικό όραμα για μια ευτυχισμένη ζωή, που ο καθένας μπορεί να επιτύχει ακολουθώντας απλές αρχές που περιέγραψε στο βιβλίο του, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία. Θα πρέπει κανείς να ενθαρρύνει τη διανομή του Δρόμου προς την Ευτυχία παντού.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ

Οι Φιλιππινέζοι έχουν δώσει την εξουσιοδότηση να μεταμορφώσουμε την κοινωνία μας εξαλείφοντας τα παράνομα ναρκωτικά, την εγκληματικότητα και τη διαφθορά. Επιδιώκουμε να μάθουμε από το «Θαύμα της Κολομβίας» για την επιτυχή του ανάκαμψη από το έγκλημα και τα ναρκωτικά, και την κοινωνική διάδοση του Δρόμου προς την Ευτυχία στο 25% των πολιτών μέσω της εθνικής αστυνομίας. Βλέπουμε μια επείγουσα ανάγκη στην περιοχή της εθνικής πρωτεύουσας, με πληθυσμό 16,2 εκατομμυρίων, ένα μεγάλο πλήθος από ενεργούς πολίτες μπορεί μόνο να επιτευχθεί με συντονισμένες προσπάθειες, συνεισφορά και υποστήριξη από όλους τους τομείς της κοινωνίας.ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑ
Εδώ είναι μια ανακεφαλαίωση των αποτελεσμάτων ενός έτους με δραστηριότητες της παγκόσμιας καμπάνιας του Δρόμου προς την Ευτυχία.

2

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

βιβλιαράκια του Δρόμου προς την Ευτυχία έχουν μοιραστεί παγκοσμίως

321

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ

Τα βιβλιαράκια του Δρόμου προς την Ευτυχία σχεδιάζονται ειδικά για άτομα για να τα μοιραστούν με φίλους, συναδέλφους και πληθυσμούς

56.880

ΜΑΘΗΤΕΣ

ενημερώθηκαν στην τάξη με τον Δρόμο προς την Ευτυχία

388.552

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

στο thewaytohappiness.org όπου μπορούν να κάνουν αίτηση για τα βιβλιαράκια, να παρακολουθήσουν τα βίντεο και να κάνουν το μάθημα στο διαδίκτυο

84,5

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

ενημερώθηκαν από την προβολή στην τηλεόραση των ανακοινώσεων κοινής ωφέλειας του TWTH και από το βιβλίο σε φιλμΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Το Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία Διεθνώς εργάζεται για να αντιστρέψει την ηθική παρακμή στην κοινωνία, αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη και την τιμιότητα μέσα από την ευρεία διανομή των 21 διδαγμάτων του. Η παραγωγή και η διανομή από το βιβλιαράκι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και από τα υλικά του προγράμματος διδασκαλίας στηρίζεται σε δωρεές.