ΝΕΑΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ

Ο TWTH ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ MAD DADS ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ

Οι εθελοντές του Δρόμου προς την Ευτυχία και οι MAD DADS γίνονται ομάδα για να καθαρίσουν τη γειτονιά της Μινεάπολης ως μια δραστηριότητα πρόληψης του εγκλήματος.

Ο TWTH Μινεάπολης και οι MAD DADS συνεργάζονται για να μειώσουν την εγκληματικότητα στην πόλη.

Μελέτες δείχνουν ότι ο καθαρισμός των γειτονιών, μπορεί να μειώσει το έγκλημα και τη βία, και αυτή ακριβώς είναι η πορεία δράσης των MAD DADS και των εθελοντών του Δρόμου προς την Ευτυχία. Οι δύο ομάδες ένωσαν τις δυνάμεις τους σ’ έναν καθαρισμό της άστατης γειτονιάς κοντά στη Βόρεια Λεωφόρο Έμερσον και την 31η Οδό στη Μινεάπολη.

Οι MAD DADS είναι ένας συνασπισμός Αφροαμερικανών αντρών και γονέων που έχουν αγανακτήσει με τη βία των συμμοριών και τα παράνομα ναρκωτικά. Ο V.J. Smith ίδρυσε το παράρτημα της Μινεάπολης των MAD DADS για να βοηθήσει τους νέους της περιοχής να αλλάξουν την πορεία της ζωής τους. Ο Smith ήταν τόσο αποτελεσματικός που είναι τώρα ο Εθνικός Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής των MAD DADS, και οργάνωσε τον καθαρισμό.

Τα αυτοκίνητα κόρναραν ως έγκριση καθώς οι εθελοντές συγκέντρωσαν σκουπίδια –με έναν τεράστιο όγκο σπασμένων γυαλιών– και τα απομάκρυναν. Και απέχοντας πολύ από το να είναι ένα επίπονο απόγευμα, ήταν διασκεδαστικό.

Σε πόλεις όλου του κόσμου, οι εθελοντές των παραρτημάτων του Δρόμου προς την Ευτυχία διεξάγουν καθαρισμούς για να βελτιώσουν τις κοινότητές τους, εφαρμόζοντας το Δίδαγμα 12 «Προφύλαγε και Βελτίωνε το Περιβάλλον σου». Δηλώνει: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να βοηθήσει στη φροντίδα του πλανήτη. Ξεκινούν με την ιδέα πως πρέπει να το κάνεις αυτό. Προχωρούν με την υπόδειξη στους άλλους ότι πρέπει να το κάνουν κι αυτοί.

Ο άνθρωπος έχει σήμερα ανέλθει στο σημείο όπου μπορεί να καταστρέψει τον πλανήτη. Πρέπει να ανέλθει ακόμη πιο ψηλά, στο σημείο να είναι ικανός να πράττει τις απαραίτητες ενέργειες για να τον σώσει.

Στο κάτω κάτω, πάνω σ’ αυτόν στεκόμαστε».ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ μάθουμε ΝΕΑ ΣΑΣ

Εδώ είναι αυτό που έχουν να πουν μερικά άτομα που επισκέπτονται το TheWayToHappiness.org για να παραγγείλουν υλικά για να βοηθήσουν τον εαυτό τους και άλλους:

ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΓΚΑΝΑ

«Τα υλικά ήταν πολύ χρήσιμα, όχι μόνο για μένα αλλά και για τους ανθρώπους γύρω μου και τους ανθρώπους που διδάσκω και εκπαιδεύω τη μια μέρα μετά την άλλη. Σας ευχαριστώ πολύ».

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

«Αυτό ακριβώς χρειαζόμουν, τα υλικά για να διαμορφώσω τον χαρακτήρα των μαθητευόμενων. Δουλεύω με μαθητευόμενους με ειδικές ανάγκες από φτωχές οικογένειες που αφήνουν το σχολείο μας για να εισέλθουν στον χώρο εργασίας. Ως εκ τούτου, πρέπει να διαμορφώσουμε χαρακτήρα και καλή ηθική συμπεριφορά».

ΤΡΟΦΙΜΟΣ, ΤΕΞΑΣ, ΗΠΑ

«Αυτό το βιβλίο λέει: “Με νοιάζει”, και αυτό είναι κάτι που είναι σπάνιο στον σημερινό κόσμο. Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε για όσους τα έκαναν μαντάρα στη ζωή τους».

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ, ΗΠΑ

«Κάθε μέρα στο τέλος του μαθήματος, χρησιμοποιούμε το βίντεο και τα γραπτά υλικά για να κλείσουμε με μια θετική νότα προτού οι τρόφιμοι να επιστρέψουν στα κελιά τους. Οι παραβάτες είναι ενθουσιασμένοι που ολοκληρώνουν την ημέρα μ’ αυτό τον τρόπο. Πολλοί φέρνουν το μάθημα της ημέρας πίσω στους κοιτώνες τους για να το μοιραστούν με άλλους παραβάτες. Σας ευχαριστούμε για τα υλικά σας και που νοιάζεστε για τους τροφίμους μου. Ο Θεός να σας ευλογεί».

ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ

«Το πρόγραμμα βοηθάει πολύ. Υπάρχουν βασικές αρχές που οι νέες γενιές ξεχνούν, και αυτό το μάθημα βοηθά να υπενθυμίσουμε τη σημασία τους. Οι μαθητές ήταν πολύ ευγνώμονες, και μπορώ να δω τις αλλαγές σ’ αυτούς».

ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

«Οι μαθητές μου κυμαίνονται από ηλικίας 12 έως 15 ετών, και ανταποκρίνονται καλά στα κεφάλαια του Δρόμου προς την Ευτυχία, ξεκινώντας να σκέφτονται τη δική τους ζωή. Και εγώ έχω δει την αξία αυτού του πόρου και έχω αρχίσει να προσαρμόζω τις σχέσεις μου με άλλους και τον κόσμο γύρω μου».ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
Εδώ είναι μια αναθεώρηση για το πώς Ο Δρόμος προς την Ευτυχία έχει προσεγγίσει την Ανθρωπότητα τον περασμένο χρόνο:

285

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ

δημιουργήθηκαν από άτομα και εταιρείες αυτό το έτος

5.665

ΣΧΟΛΕΙΑ

ενημερώθηκαν με τα εκπαιδευτικά υλικά του Δρόμου προς την Ευτυχία

135.960

ΜΑΘΗΤΕΣ

παρακολούθησαν σεμινάρια του TWTH και έμαθαν τα εργαλεία κοινής λογικής για να ζήσουν καλύτερες ζωές

111

ΧΩΡΕΣ

έλαβαν τα υλικά του Δρόμου προς την Ευτυχία φέτος

28,9

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

άνθρωποι προσεγγίστηκαν με το βιβλίο σε φιλμ Ο Δρόμος προς την Ευτυχία καθώς και τις ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας στην τηλεόρασηΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ

Το Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία Διεθνώς εργάζεται για να αντιστρέψει την ηθική παρακμή στην κοινωνία, αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη και την τιμιότητα μέσα από την ευρεία διανομή των 21 διδαγμάτων του. Η παραγωγή και η διανομή για το βιβλιαράκι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και για τα υλικά του προγράμματος διδασκαλίας στηρίζεται σε δωρεές.