ΝΕΑΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ

ΠΡΟΦΥΛΑΓΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

Η Εκκλησία της Scientology του Νάσβιλ διοργανώνει μια εκδήλωση ανοιχτής συμμετοχής με επίκεντρο το δίδαγμα 12 του Δρόμου προς την Ευτυχία προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών, παραρτήματα του Δρόμου προς την Ευτυχία σε όλη την υδρόγειο διεξήγαγαν εκδηλώσεις και δραστηριότητες προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με την ανάγκη να προστατεύουμε το περιβάλλον μας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ονομάστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως η μέρα για την ενθάρρυνση της παγκόσμιας επίγνωσης και δράσης για την προστασία του περιβάλλοντός μας. Στον Δρόμο προς την Ευτυχία ο συγγραφέας Λ. Ρον Χάμπαρντ έγραψε στο δίδαγμα 12, Προφύλαγε και Βελτίωνε το Περιβάλλον Σου: «Η ιδέα πως έχει κανείς ένα μερίδιο ευθύνης για τον πλανήτη και πως μπορεί και θα πρέπει να συμμετέχει στη φροντίδα του, μπορεί να φαίνεται υπερβολική, και σε μερικούς εντελώς εξωπραγματική. Σήμερα, όμως, αυτό που συμβαίνει στην άλλη άκρη του κόσμου, ακόμα κι αν είναι τόσο μακριά, μπορεί να επηρεάσει και αυτό που συμβαίνει στο ίδιο σου το σπίτι».

Επομένως, η φροντίδα για το περιβάλλον είναι μια βασική αποστολή για οποιονδήποτε εφαρμόζει τον Δρόμο προς την Ευτυχία. Αυτή τη χρονιά στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, παραρτήματα του Δρόμου προς την Ευτυχία (TWTH) σε 18 χώρες, διεξήγαγαν εκδηλώσεις για να φέρουν αυτό το δίδαγμα στη ζωή. Μια τέτοια εκδήλωση διοργανώθηκε στην Εκκλησία της Scientology στην Καοσιούνγκ της Ταϊβάν. Δύο αστικοί αντιπρόσωποι της Καοσιούνγκ και ένας εκπαιδευτής από το Γραφείο της Προστασίας του Περιβάλλοντος της Πόλης της Καοσιούνγκ μίλησαν. Αυτός μοιράστηκε πολύτιμα δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με τη ρύπανση του αέρα.

Η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που διοργανώθηκε από την Εκκλησία της Scientology του Περθ στη Δυτική Αυστραλία, παρουσίασε έναν καλεσμένο ομιλητή από τη Βουδιστική Περιβαλλοντική Ομάδα. Το επίκεντρο ήταν η περιβαλλοντική ζημιά από πλαστικό και οι ενέργειες που μπορεί να κάνει κανείς για να το περιορίσει αυτό.

Η φροντίδα για το περιβάλλον είναι μια βασική αποστολή για οποιονδήποτε εφαρμόζει τον Δρόμο προς την Ευτυχία.

Μια εκδήλωση στη Μαδρίτη της Ισπανίας καλωσόρισε τον Rodrigo Rojas Cruz, τον Γενικό Διευθυντή του Ecohabitos, που μίλησε για τις ανεπτυγμένες και εξελιγμένες πόλεις που είναι φιλικές προς το περιβάλλον και οικολογικές. Στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, οι εθελοντές του Δρόμου προς την Ευτυχία συγκεντρώθηκαν για να καθαρίσουν ένα τοπικό πάρκο, απομακρύνοντας τα σκουπίδια και ομορφαίνοντας το περιβάλλον.

Εκδηλώσεις διοργανώθηκαν επίσης στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σε όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Νάσβιλ του Τενεσί, με την Εκκλησία της Scientology και το Κέντρο Διασημοτήτων να έχουν διοργανώσει το Συνέδριο για την Οικολογική Ζωή. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές παρουσίασαν οικολογικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των οικολογικών ρούχων, και το συνέδριο ολοκληρώθηκε με μια επίδειξη μόδας από στιλ που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Ο Δρόμος προς την Ευτυχία είναι ένα εργαλείο για τη μείωση του εγκλήματος. Αυτές οι στατιστικές δείχνουν την ανάγκη:

ΤΟ 40%

ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ

συμβαίνει στις ΗΠΑ· η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Αυστραλία καλύπτουν ένα ακόμη 26,33% του συνόλου των διαρρήξεων σε διεθνές επίπεδο

1,5

ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

προβλέπεται να χαθούν μέσα από ηλεκτρονικό έγκλημα πριν το τέλος του 2018

10,4

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

τρόφιμοι μένουν έγκλειστοι σε σωφρονιστικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο

40

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

παιδιά δέχονται κακοποίηση κάθε χρόνο

262.147

ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ

υπολογίζεται ότι έχουν λάβει χώρα σε ένα χρόνο διεθνώςΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

Το Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία Διεθνώς εργάζεται για να αντιστρέψει την ηθική παρακμή στην κοινωνία, αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη και την τιμιότητα μέσα από την ευρεία διανομή των 21 διδαγμάτων του. Η παραγωγή και η διανομή από το βιβλιαράκι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και από τα υλικά του προγράμματος διδασκαλίας στηρίζεται σε δωρεές.