ΝΕΑΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ

ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

Ο Πάτερ Teddy Sichinga παραδίδει ένα κήρυγμα που ενσωματώνει τα διδάγματα από τον Δρόμο προς την Ευτυχία, δίνοντας στο εκκλησίασμά του εργαλεία για να φέρει την κοινότητα πίσω στη ζωή.
Οδηγός κοινής λογικής για καλύτερη ζωή: ισχύει και έχει δύναμη σε όλες τις κοινότητες.

Ο Πάτερ Teddy Sichinga συνάντησε για πρώτη φορά τον Δρόμο προς την Ευτυχία όταν ήταν ιερέας της ενορίας της Αγγλικανικής Εκκλησίας της Καζάμα της Ζάμπια. Βρήκε την απάντηση σ’ αυτό που χρειαζόταν η εκκλησία του. Με συχνές προβολές του φιλμ του Δρόμου προς την Ευτυχία στο κατηχητικό σχολείο, τα παιδιά άρχισαν να πλημμυρίζουν ξανά την εκκλησία, οι τάξεις γέμισαν και τα παιδιά παρότρυναν ακόμα και τους γονείς τους να παρευρεθούν. Η εκκλησία ήταν γεμάτη ξανά.

Όταν ο Πάτερ Sichinga επέστρεψε στη γενέτειρά του, τη Μάνσα, και πήρε τον έλεγχο εκεί, σε έναν χρόνο, είχε περίπου 4.000 από τους 9.000 καταγεγραμμένους ενορίτες του να μελετούν τον Δρόμο προς την Ευτυχία σε εβδομαδιαία βάση, παράλληλα με τη μελέτη της Βίβλου.

Τα 21 διδάγματα αποδεικνύονται εξίσου εφαρμόσιμα στην αγροτική Ζάμπια από οπουδήποτε αλλού – μόνο η μετάφραση διαφέρει. «Οι άνθρωποι, μέσω του προγράμματος του Δρόμου προς την Ευτυχία, έχουν δώσει κατσίκες και κοτόπουλα σε άλλους οι οποίοι δεν είχαν κατσίκες και κοτόπουλα, για να τους ενδυναμώσουν οικονομικά, έτσι ώστε να μειώσουν τη φτώχεια στην περιοχή» λέει ο Πάτερ Sichinga. «Ενδυναμώνοντας ο ένας τον άλλο, τα μέλη της κοινότητας έχουν τη δυνατότητα να αποφύγουν να πάρουν δάνεια από κάποιο ίδρυμα, έχοντας έτσι περισσότερα χρήματα που απομένουν για να πληρώσουν τα σχολικά δίδακτρα για τα παιδιά τους».

Ο Πάτερ Sichinga είναι τώρα Πρόεδρος του Συμβουλίου των Εκκλησιών στη Μάνσα και αποδίδει στον Δρόμο προς την Ευτυχία την επιτυχία του. «Κοιτάζοντας αυτήν την τεχνολογία του Λ. Ρον Χάμπαρντ, μπορώ να δω ότι έφερε μια πολύ μεγάλη αλλαγή και βελτίωση στη ζωή των ανθρώπων της Ζάμπια».ΘΕΛΟΥΜΕ πραγματικά ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Δρόμου προς την Ευτυχία παρουσιάζονται σε αστυνομικά τμήματα της Εθνικής Αστυνομίας των Φιλιππίνων. Ορίστε τι λένε συμμετέχοντες των σεμιναρίων.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ
Η ηθική πρόκληση της σημερινής νεολαίας του Μεξικού παρουσιάζεται από αυτές τις στατιστικές της χρονιάς.

16.000

ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΗ

σε μία μόνο χρονιά για τη συμμετοχή σε διάφορα είδη εγκλήματος.

ΤΟ 62%

ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ

για το έγκλημα για το οποίο κατηγορήθηκαν προτού φυλακιστούν.

ΤΟ 17%

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΓΗΤΟ

στο σπίτι τους όταν μεγάλωναν.

ΤΟ 41%

ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ

τακτικά κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας.

ΤΟ 45%

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ

ότι αφήνοντας τη φυλακή θα είναι καλύτερα απ’ όταν μπήκαν μέσα.ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΕΑ

Το Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία Διεθνώς εργάζεται για να αντιστρέψει την ηθική παρακμή στην κοινωνία, αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη και την τιμιότητα μέσα από την ευρεία διανομή των 21 διδαγμάτων του. Η παραγωγή και η διανομή για το βιβλιαράκι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και για τα υλικά του προγράμματος διδασκαλίας στηρίζεται σε δωρεές.