Οι ομάδες του Κάνσας Σίτι ενώνονται στο όνομα της ειρήνης

Από τον Σεπτέμβριο του 2020, ομάδες στο Κάνσας Σίτι συγκεντρώνονται για να προωθήσουν την ειρήνη και την ενότητα για μια πιο ασφαλή και λιγότερο βίαιη κοινότητα.

διαβάστε περισσότερα >>

Ευτυχία: Κάτι που αξίζει να μοιραστούμε

Εθελοντές από τις ομάδες του Δρόμου προς την Ευτυχία στην Ισπανία προσεγγίζουν τις κοινότητές τους για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

διαβάστε περισσότερα >>

Ξεκινώντας το νέο έτος στο σωστό μονοπάτι

Για να ξεκινήσεις το νέο έτος στο σωστό μονοπάτι, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, ένας οδηγός κοινής λογικής για καλύτερη ζωή, όχι μόνο θα σε βοηθήσει να τηρήσεις τις αποφάσεις σου, αλλά θα ανοίξει τον δρόμο για μια πιο αξιοπρεπή και πιο ευτυχισμένη ζωή, μέσα από τα 21 διδάγματά του.


διαβάστε περισσότερα >>

Η Κολομβία Δίνει ένα Μάθημα στον Κόσμο – Χάρη στη María Lara

Ως παιδί, η María Lara ήθελε να φέρει αλλαγή στην αγαπημένη της χώρα, την Κολομβία. Με τον Δρόμο προς την Ευτυχία το κάνει αυτό – και πολλά περισσότερα.

διαβάστε περισσότερα >>

Η Πορεία «Ειρήνη στους Δρόμους» του Χάρλεμ Βάζει στο Στόχαστρο την Ένοπλη Βία

Το Ενωμένοι εν Ειρήνη γνωρίζει ότι υπάρχει μια σωστή απάντηση στην ένοπλη βία, και συνόδεψαν άλλους οργανισμούς για να κάνουν πορείες στους δρόμους του Χάρλεμ ώστε να κάνουν τον στόχο τους ξεκάθαρο, καθώς διέδιδαν τον Δρόμο προς την Ευτυχία.

διαβάστε περισσότερα >>

Ευτυχία και Νέα Ελπίδα για τους Νοτιοαφρικανούς

70.000 αντίτυπα από το βιβλιαράκι του Δρόμου προς την Ευτυχία δημιουργούν μια χαρμόσυνη προεδρική ορκωμοσία χωρίς επεισόδια, στη Νότια Αφρική.

διαβάστε περισσότερα >>

Η Δομινικανή Δημοκρατία Ανακαλύπτει την Ομορφιά της Ξανά με τον Δρόμο προς την Ευτυχία

Η ομάδα του Δρόμου προς την Ευτυχία της Δομινικανής Δημοκρατίας εκτείνεται σε όλη την κοινωνία με τα 21 διδάγματα και μειώνει το βίαιο έγκλημα στη γραφική χώρα της Καραϊβικής.

διαβάστε περισσότερα >>

Το Ντοράντο του Πουέρτο Ρίκο Εγκαινιάζει ένα Μονοπάτι του Δρόμου προς την Ευτυχία

Υπό τις εντολές του Δημάρχου του Ντοράντο, η πόλη έχει τώρα ένα Μονοπάτι του Δρόμου προς την Ευτυχία –και ένα μνημείο για τον συγγραφέα του βιβλίου– με σκοπό να κάνει τα 21 διδάγματα για καλύτερη ζωή προσιτά σε όλους τους πολίτες.

διαβάστε περισσότερα >>

Ευτυχία για τη «Γεύση της Καραϊβικής»

Ο Δρ Sheridan Cyrus και η ομάδα του φέρνουν τον Δρόμο προς την Ευτυχία σε φυλακές και στην αστυνομική δύναμη της πατρίδας του στη Γρενάδα.

διαβάστε περισσότερα >>

Χορεύοντας Samba προς τον Δρόμο προς την Ευτυχία

Μια σχολή χορού samba φέρνει χαρά και τον Δρόμο προς την Ευτυχία σε χορευτές και στους θεατές τους.


διαβάστε περισσότερα >>

Φέρνοντας Ηρεμία σε Πολίτες σε Ταραγμένους Καιρούς με τον Δρόμο προς την Ευτυχία

Άνθρωποι από πολλές διαφορετικές εθνικότητες και πολιτισμούς στις Βρυξέλλες του Βελγίου, βρίσκουν το μονοπάτι προς την ειρήνη και την κατανόηση, χάρη στο παράρτημα του Δρόμου προς την Ευτυχία στο Βέλγιο.

διαβάστε περισσότερα >>

Τιμώντας τις Πολιτιστικές Παραδόσεις στην Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας

Ένας εορτασμός για την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας που διοργανώθηκε από το παράρτημα του Δρόμου προς την Ευτυχία της Πασαντίνα στην Καλιφόρνια παρουσίασε τον πολιτισμό, το φαγητό και τις παραδόσεις της Σρι Λάνκα.

διαβάστε περισσότερα >>

Από την Αφρική: Μια Συνέντευξη με έναν Δάσκαλο της Τανζανίας

Από τα χαρακώματα της Τανζανίας, ο Jackson Buzingo μάς λέει πώς Ο Δρόμος προς την Ευτυχία του έδωσε ένα καινούριο αύριο για να φέρει στους άλλους.


διαβάστε περισσότερα >>

Φροντίζοντας τις Διάσημες Παραλίες του Μαϊάμι

Εθελοντές έρχονται να βοηθήσουν στον καθαρισμό για να διατηρήσουν ένα από τα πιο αγαπημένα θέρετρα της πόλης.


διαβάστε περισσότερα >>

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία για να Αποκαταστήσουν τον Αυτοσεβασμό των Τροφίμων

Το να χάσει κανείς τον αυτοσεβασμό του οδηγεί στην εγκληματικότητα. Ο Δρόμος προς την Ευτυχία είναι ένα εργαλείο για να αντιστρέψουμε αυτή την ελικοειδή πτώση και παρέχεται σε σωφρονιστικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

διαβάστε περισσότερα >>