Ειδικά Εξώφυλλα



Τα βιβλιαράκια του Δρόμου προς την Ευτυχία

Κάθε άτομο έχει επίδραση σε κάποιον άλλο – θετική ή αρνητική.

Είτε κάποιος διοικεί μια εταιρεία, ή απλά σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να επηρεάσει τους άλλους. Ένας από τους άπειρους τρόπους να το κάνει αυτό θετικά είναι με το βιβλιαράκι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία.

Το μήνυμα από το βιβλιαράκι περιλαμβάνει το να το μοιραστείς με τους άλλους. Για να γίνει αυτό ακόμη πιο δυνατό, το Ίδρυμα Ο Δρόμος προς την Ευτυχία διαθέτει γραφιστικές και εκτυπωτικές εγκαταστάσεις στην έδρα του στο Γκλεντάλε της Καλιφόρνια, για να παράγει βιβλιαράκια με προσαρμοσμένα εξώφυλλα, σε 97 γλώσσες για κάθε άτομο, ομάδα, εταιρεία ή οργανισμό που επιθυμεί να μεταβιβάσει αυτό το μήνυμα καλής θέλησης.

Το Ίδρυμα Ο Δρόµος προς την Ευτυχία παρέχει επίσης το δικαίωμα ανατύπωσης σε επιχειρήσεις, ιδρύματα ή οργανισμούς που επιθυμούν να εκτυπώσουν μεγάλες ποσότητες του Δρόμου προς την Ευτυχία για μαζική διανομή σε όλα τα σχολεία, τις κοινότητες ή τις χώρες.

Με τη διανομή του Δρόμου προς την Ευτυχία,, πρόσωπο με πρόσωπο, χέρι με χέρι, η ηρεμία θα ρέει όλο και περισσότερο προς τα έξω.

Αυτά τα βιβλιαράκια πωλούνται σε πακέτα των 12 για 24 δολάρια.

Βοηθήστε τους άλλους με τον Δρόμο προς την Ευτυχία. Μοιράστε το!

Πάρτε βοήθεια για το σχεδιασμό του δικού σας εξωφύλλου.
Κατεβάστε το πρότυπο και σχεδιάστε το εξώφυλλό σας.
Παραγγείλτε ξανά την έκδοση με το ήδη υπάρχον δικό σας εξώφυλλο

Πληροφορίες για εσάς

Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Ιδρύματος του Δρόμου προς την Ευτυχία θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει στη δημιουργία του δικού σας εξωφύλλου. Επίσης, θα σας σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οδηγίες για το πώς να υποβάλετε τη δική σας καλλιτεχνική εργασία, λογότυπα ή κείμενα.
Παρακαλούμε να δώσετε τις ακόλουθες πληροφορίες στο Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία και στη συνέχεια να κατεβάσετε το αρχείο προτύπου με το σχέδιο του δικού σας εξωφύλλου.

Παρακαλούμε να περιγράψετε το εξώφυλλο που θέλετε να δημιουργήσετε και παραθέστε επίσης το κείμενο (στη γλώσσα που επιθυμείτε να λάβετε το βιβλιαράκι σας), την καλλιτεχνική εργασία, τα λογότυπα, κ.λπ.: