ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

Αποκατάσταση του Αυτοσεβασμού για Ενηλίκους και Ανηλίκους

Η μείωση της εγκληματικότητας και της υποτροπής αποτελεί μια σημαντική έγνοια για ολόκληρο το τομέα της ποινικής δικαιοσύνης. Η βασική αιτία του εγκλήματος και της κοινωνικής παρακμής είναι η έλλειψη των βασικών ηθών και αξιών που είναι απαραίτητες για να χτίσουμε και να διατηρήσουμε έναν αξιοπρεπή πολιτισμό.

Τώρα, όμως, υπάρχει ένα αποτελεσματικό εργαλείο με αντίκτυπο στην αρνητική συμπεριφορά που αποκαθιστά το σεβασμό: Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, ένας κώδικας ηθών που βασίζεται εξ ολοκλήρου στη κοινή λογική και απευθύνεται σε όλες τις φυλές, σε όλα τα πιστεύω και σε όλους τους πολιτισµούς. Έχουν διανεμηθεί περισσότερα από 100 εκατοµµύρια αντίτυπα σε πάνω από 100 γλώσσες σε πάνω από 170 χώρες.

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία βοηθά τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε ολόκληρο τον κόσμο να βοηθήσουν τους άλλους να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Σε σωφρονιστικά ιδρύματα, αναμορφωτήρια ανηλίκων και κοινωνικά προγράμματα για την πρόληψη της εγκληματικότητας, αυτό το αξιόλογο εργαλείο έχει αποδειχθεί ανεκτίμητο.

Χιλιάδες παραβάτες που έχουν έρθει σε επαφή με το βιβλίο Ο Δρόμος προς την Ευτυχία έχουν το εξής αξιόλογο να πουν: «Ξαναβρήκα τον αυτοσεβασμό μου.» Μη θρησκευτικό και κατάλληλο για όλες τις εθνικότητες και δόγματα, δίνει στο παραβάτη τα εργαλεία που χρειάζεται για να αναδιαρθρώσει τη σκέψη του και να βάλει σε τάξη τη ζωή του με εμπιστοσύνη, σεβασμό και ειλικρίνεια.

Εάν είστε ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και θέλετε να εφαρμόσετε το πρόγραμμα Ο Δρόμος προς την Ευτυχία στο ίδρυμα ή αναμορφωτήριό σας, κάντε κλίκ εδώ για περισσότερες πληροφορίες για το Βοηθητικό Πακέτο Η Αποκατάσταση του Αυτοσεβασμού >>

Για να παραγγείλετε το δωρεάν σας Βοηθητικό Πακέτο Η Αποκατάσταση του Αυτοσεβασμού, κάντε κλικ εδώ >>