ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αποκατάσταση της Εμπιστοσύνης και της Εντιμότητας στο Χώρο Εργασίας

Ζούµε σε ένα κόσµο ανηθικότητας και αυξανόµενης εγκληµατικότητας. Ζούμε τις συνέπειες σε καθημερινή βάση. Οι κλοπές από υπαλλήλους προκαλούν το ένα τρίτο του συνόλου των πτωχεύσεων και κοστίζουν στους εργοδότες 1 δισεκατομμύριο δολάρια το χρόνο. Επιπλέον η ασφαλιστική απάτη υπερβαίνει τα 80 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως από ψεύτικα ατυχήματα, τραυματισμούς και αρρώστιες.

Συμπεριφορές που κάποτε θεωρούνταν απαράδεκτες, όπως ψέματα, εξαπάτηση και κουκούλωμα λαθών έχουν γίνει κάτι το συνηθισμένο στο χώρο εργασίας του σήμερα. Συνδύασε το αυτό με την αύξηση στα προβλήματα χρήσης ουσιών, τις διαπροσωπικές συγκρούσεις, το χαμηλό ηθικό, τις απουσίες και την συχνή εναλλαγή προσωπικού και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η κρίση χρειάζεται μια αποτελεσματική λύση.

Η βασική αιτία όλων αυτών είναι η έλλειψη των βασικών ηθών και αξιών που είναι απαραίτητες για να δημιουργήσουμε απαράμιλλη ακεραιότητα στο χώρο εργασίας.

Ο Δρόµος προς την Ευτυχια, είναι ένας οδηγός κοινής λογικής για καλύτερη ζωή που βοηθά την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της τιμιότητας. Αυτή η μη θρησκευτική δημοσίευση με τις είκοσι μία βασικές αρχές της, καθοδηγεί το άτομο προς ηθικές επιλογές, ιδίως όταν βρίσκεται αντιμέτωπο με δύσκολες αποφάσεις.

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία χρησιμοποιήθηκε από εταιρικά στελέχη, κοινοτικούς ηγέτες και εκπαιδευτικούς για περισσότερο από είκοσι πέντε χρόνια, κι έχει αποδειχθεί σαφώς επιτυχημένος στην αλλαγή της στάσης, της συμπεριφοράς και της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων των εργαζομένων.

Είτε είστε ο Διευθύνων Σύμβουλος, ο διευθυντής ανθρωπίνων πόρων, σύμβουλος των εργαζομένων ή ένας ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σας βοηθήσει να επηρεάσετε τους άλλους στην πορεία τους προς ειλικρινείς και ηθικές επιλογές και έτσι να αυξήσετε τη παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της εταιρείας ή του οργανισμού σας.

Για να παραγγείλετε ένα δωρεάν Ενημερωτικό Πακέτο Ο Δρόμος προς την Ευτυχία για τις επιχειρήσεις, κάντε κλικ εδώ >>

Το Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία σας προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αποκατάσταση αξιών κοινής λογικής στο χώρο εργασίας.

Για να παραγγείλετε το δικό σας κάντε κλικ εδώ >>