ΓΟΝΕΙΣ

Εμπνέοντας Εμπιστοσύνη, Ειλικρίνεια και Αξιοπρέπεια, με το Δρόμο Προς την Ευτυχία

Εξήντα πέντε τοις εκατό των ατόμων από 13-17 ετών λένε ότι γίνεται πραγματικά πολλές ή τουλάχιστον αρκετές φορές αντιγραφή στα σχολεία. Τριάντα τοις εκατό των παιδιών από έκτη δημοτικού έως πρώτη λυκείου επηρεάζεται από νταήδες. Σαράντα δύο τοις εκατό των εφήβων στις ΗΠΑ και άτομα στην προεφηβία (ηλικίας 10-17), έχουν εκτεθεί σε πορνογραφία στο διαδίκτυο.

Εκτός από τις επιδράσεις στο πλαίσιο της κοινότητας, η οικογένεια και τα παιδιά σας έχουν υποβληθεί σε μια επίθεση αρνητικών μηνυμάτων μέσω των μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τα οποία απειλούν να υπονομεύσουν την ευημερία τους. Οι έννοιες της πρακτικής ηθικής και της ορθής συμπεριφοράς πολύ σπάνια διδάσκονται στους νέους μας, αφήνοντάς τους έρμαια, χωρίς ηθική πυξίδα.

Δώστε στα παιδιά σας μια Ηθική Πυξίδα για να Ταξέψουν στη Ζωή

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την καταπολέμηση των αρνητικών επιρροών και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης, της ειλικρίνειας και της αξιοπρέπειας γύρω σας. Ένας οδηγός κοινής λογικής για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, μπορεί να προσφέρει στα παιδιά σας την πυξίδα που χρειάζονται για να ζουν σε αρμονία μεταξύ τους, και μια ηθική βάση που θα χρησιμοποιούν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Οπουδήποτε το βιβλίο έχει τεθεί σε χρήση, οι γονείς ανέφεραν σημαντικές βελτιώσεις στην συμπεριφορά, τη στάση και τη συνεργασία των παιδιών τους.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο θετικό περιβάλλον στο σπίτι και μια ασφαλέστερη κοινωνία για όλους.

Όπως αναφέρεται στο Δρόμο Προς την Ευτυχία: «Είναι στο χέρι σας να ανοίξετε το δρόμο σε μια λιγότερο επικίνδυνη και περισσότερο ευτυχισμένη ζωή».

Ξεκινώντας

Εδώ υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε άμεσα να ενσταλάξετε αξίες και να δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον στο σπίτι, μια καλύτερη κοινότητα και έναν καλύτερο κόσμο.

  • Δώστε το βιβλίο Ο Δρόμος Προς την Ευτυχία ή την ταινία που είναι βασισμένη στο βιβλίο Ο Δρομος Προς την Ευτυχία στα παιδιά σας και τα άλλα μέλη της οικογένειά σας, καθώς και φίλους και γείτονες—οποιονδήποτε επηρεάζει τη ζωή σας, και ζητήστε του να το διαβάσει ή να το δει.
  • Δώστε τους επιπλέον αντίτυπα για να τα δώσουν σε εκείνους που επηρεάζουν τις ζωές τους.
  • Παραγγείλτε ή κατεβάστε τα βιντεάκια του Δρόμου Προς την Ευτυχία και δείξτε τα στα παιδιά σας, την οικογένεια, τους γείτονές σας, τους καθηγητές των παιδιών σας, το διευθυντή του σχολείου σας, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τις ομάδες της κοινότητας.
  • Παραπέμψτε φίλους και συνεργάτες σε αυτή την ιστοσελίδα για να δείτε τα βιντεάκια σε απευθείας σύνδεση.
  • Παραγγείλτε εικονογραφημένες αφίσες για την οικογένειά σας μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Αυτό βοηθά στο να παραμείνει ορατό το μήνυμα του Δρόμου Προς την Ευτυχία.

Δημιουργήστε μια εξατομικευμένη έκδοση του Δρόμου Προς την Ευτυχία για την οικογένειά σας, για να τη δώσετε ως δώρο ή ως ένα βιβλίο που θα δωθεί και σε άλλους.

Μπορείτε να παραγγείλετε την εξατομικευμένη σας έκδοση κάνοντας κλικ εδώ ή επικοινωνώντας μαζί μας στο 1-800-255-7906 ή 1-818-254-0600.