ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Οι προυπολογισμοί για τα προγράμματα μείωσης της εγκληματικότητας και Βελτίωσης των Κοινοτήτων

έχουν ανέλθει από τα 11 δισ. δολάρια σε πάνω από 49 δισ. τα τελευταία είκοσι εννέα χρόνια. Υπάρχουν πάνω από 2.319.258 ενήλικοι σε αμερικανικές φυλακές -ένας ανά 100 άνδρες ή γυναίκες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το υψηλότερο ποσοστό φυλακισμένων στον κόσμο— ανά 100.000 ανθρώπους, 758 είναι έγκλειστοι.

Τα ναρκωτικά, η εγκληματικότητα και η βία ωστόσο, μπορούν να επιβιώσουν μόνο σε έναν πολιτισμό που έχει χάσει τις ξεκάθαρες έννοιες του σωστού και του λάθους.

Στη βάση όλων αυτών βρίσκεται η απώλεια βασικής ηθικής και αξιών που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ενός πολιτισµού βασισμένου στην ειλικρίνεια, την αξιοπρέπεια και την εμπιστοσύνη.

Χρησιμοποιώντας τον Δρόμο Προς την Ευτυχία στα προγράμματα πρόληψης και στη δημοτική αστυνόμευση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα θετικό αντίκτυπο στους νέους και να βοηθήσετε στη μείωση της εγκληματικότητας και της βίας στην κοινότητα σας.

Μη έχοντας θρησκευτικό και πολιτικό χαρακτήρα, χρησιμοποιείται σε σχολεία, σπίτια, επιχειρήσεις και σωφρονιστικά ιδρύματα.

Ο Δρόμος Προς την Ευτυχία έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα στη μείωση της εγκληματικότητας και στο να βάζει νέους και ενήλικες παραβάτες στο σωστό δρόμο. Έχει χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τις προσπάθειες πρόληψης της εγκληματικότητας στις κοινότητες, καθώς και την εκπαίδευση της αστυνομίας και των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Εδώ υπάρχουν οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την έλλειψη ηθικών αξιών και να μειώσετε την εγκληματικότητα στην κοινότητά σας.

  1. Διανείμετε το βιβλίο Ο Δρόμος Προς την Ευτυχία ή την ταινία βασισμένη στο βιβλίο Ο Δρόμος προς την Ευτυχία σε παραβάτες, για να τους βάλετε σωστό δρόμο. Για να παραγγείλετε, κάντε κλικ εδώ.
  2. Βάλτε αστυνομικούς να δώσουν το βιβλίο σε μέλη της κοινότητας, ομάδες περιπολίας της γειτονιάς και σε αυτούς που εμπλέκονται στις προσπάθειες για τοπική αστυνόμευση.
  3. Δώστε αντίτυπα του βιβλίου στους αστυνομικούς σας και ενθαρρύνετέ τους να το διαβάσουν και να το χρησιμοποιούν, όταν έρχονται σε επαφή με μέλη της κοινότητας.
  4. Δείξτε τα βιντεάκια του Δρόμου Προς την Ευτυχία σε ομάδες νέων, σχολεία, προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας και στα κέντρα φύλαξης παιδιών και κάντε τους εκπαιδευτικούς να χρησιμοποιούν το Δρόμο Προς την Ευτυχία στα προγράμματα φροντιστηρίων και καθοδήγησης.
  5. Βάλτε τον Δρόμο Προς την Ευτυχία σε τάξεις γονέων, προγράμματα διαχείρισης θυμού, στην εκπαίδευση για επίλυση διαμαχιών και σε προσπάθειες πρόληψης συμμοριών.
  6. Εφοδιάστε αστυνομικούς που είναι υπεύθυνοι για ανθρώπους που τελούν υπό αναστολή με αντίτυπα του Δρομου Προς την Ευτυχία, για να τα χρησιμοποιούν με τα άτομα που τελούν υπό αναστολή καθώς και τις οικογένειές τους.
  7. Διανείμετε αντίτυπα του βιβλίου σε τροφίμους τοπικών φυλακών και σωφρονιστικών εγκαταστάσεων.
  8. Ανατυπώστε Το Δρόμο Προς την Ευτυχία (η άδεια δίνεται μετά από επικοινωνία με εμάς) για την μονάδα ή την υπηρεσία σας.

ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Για το δωρεάν ενημερωτικό πακέτο συμπεριλαμβανομένου ενός αντιτύπου του βιβλίου Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και του DVD για την εισαγωγή στο πρόγραμμα του Δρόμου Προς την Ευτυχία, κάντε κλικ εδώ