Λ. ΡΟΝ ΧΑΜΠΑΡΝΤ
Συγγραφέας — Ανθρωπιστής

Παρέχοντας πρακτικές λύσεις στα πιο πιεστικά προβλήματα της Ανθρωπότητας, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ είναι από τους πιο αναγνωρισμένους ανθρωπιστές αυτής ή οποιασδήποτε εποχής. Με πάνω από 250 εκατομμύρια αντίτυπα των έργων του σε κυκλοφορία, και τις δεκάδες διεθνών μπεστ σέλερ, είναι επίσης μεταξύ των πιο σημαντικών συγγραφέων όλων των εποχών.

Η παρακάτω δήλωση συνοψίζει περισσότερο από καθετί άλλο τη στάση ζωής του Λ. Ρον Χάµπαρντ: «Μου αρέσει να βοηθώ άλλους και το λογαριάζω ως τη µεγαλύτερη χαρά στη ζωή να βλέπω έναν άνθρωπο να απελευθερώνει τον εαυτό του από τις σκιές που σκοτεινιάζουν τις µέρες του».

Με το ίδιο πνεύμα, σήμερα ένα παγκόσμιο κίνημα πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων, συνεχίζει να διαβιβάζει την κληρονομιά του, για την κοινωνική βελτίωση σε περισσότερες από εκατό χώρες.

Όπως λέει στο Δρόμο προς την Ευτυχία: «Μπορεί κανείς να αισθάνεται κάποιες στιγμές σαν ένα φύλλο που το στροβιλίζει ο άνεμος πάνω από ένα βρόμικο δρόμο, μπορεί να αισθάνεται σαν ένας κόκκος άμμου, ακινητοποιημένος σ’ ένα σημείο. Μα κανείς δεν είπε πως η ζωή είναι κάτι ήρεµο και τακτοποιηµένο· δεν είναι. Όµως ούτε κι ο άνθρωπος είναι κάποιο τσακισµένο φύλλο ή ένας κόκκος άµµου: µπορεί, λίγο ως πολύ, να σχεδιάσει το δικό του οδικό χάρτη και να τον ακολουθήσει».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη ζωή του Λ. Ρον Χάμπαρντ, κάντε κλικ εδώ.