ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ

Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι τα πρότυπα ηθικής έχουν υποβαθμιστεί με το πέρασμα των χρόνων. Η χρήση ναρκωτικών και η κατάχρηση αλκοόλ που έχουν εκτοξευθεί και είναι τώρα εξαιρετικά διαδεδομένα στη νεότερη γενιά, έχουν αυξήσει την εγκληματικότητα στα σχολεία, τις πόλεις και τις χώρες. Οι στατιστικές δείχνουν ότι η εξάπλωση της χρήσης ναρκωτικών και η κλιμακούμενη βία συμβαδίζουν.

Η ειλικρίνεια, η αξιοπρέπεια και η αίσθηση του αυτοσεβασμού καθημερινά διαστρεβλώνονται από μια πληθώρα πηγών. Η νεολαία μας υφίσταται την πίεση από τους συνομηλίκους και τους ανθρώπους με κακές προθέσεις που θέλουν να κερδίζουν τα προς το ζην χρησιμοποιώντας καταστροφικά μέσα και τον ξεπεσμό, χωρίς καμία διάκριση ή ενδοιασμό.

Και όπως όλοι γνωρίζουμε, η βία δεν περιορίζεται μόνο στα σκοτεινά σοκάκια και στους κακόφημους δρόμους. Η αιματοχυσία στις σχολικές αίθουσες, σε χώρους σχολείου για το γεύμα, ακόμη και σε παιδικές χαρές είναι κάτι πάρα πολύ κοινό.

Έχουμε την δέσμευση να επιφέρουμε μια αλλαγή χρησιμοποιώντας το Δρόμο προς την Ευτυχία – έναν οδηγό κοινής λογικής για καλύτερη ζωή, ο οποίος έχει διανεμηθεί σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια άτομα σε 97 διαφορετικές γλώσσες.

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία που εισήχθει για πρώτη φορά στα σχολεία πριν από τρεις δεκαετίες, έχει ως στόχο να βοηθήσει εκείνους που είναι το μέλλον μας: τους νέους. Γιατί είναι αλήθεια πως, ως εκπαιδευτικός, έχεις στα χέρια σου τη δύναμη να κάνεις αυτή τη θετική αλλαγή.

Ο μη θρησκευτικού χαρακτήρα και αμερόληπτος Δρόμος προς την Ευτυχία έγινε αποδεκτός από μαθητές, δασκάλους, εκπαιδευτικούς, διευθυντές, καθηγητές, κυβερνήτες, δημάρχους, γιατρούς, νοσοκόμους, δικηγόρους, εφημέριους και ιερείς, οι οποίοι εφάρμοσαν τους κανόνες αυτού του βιβλίου και βοήθησαν και άλλους να ζήσουν αξιοπρεπείς, ειλικρινείς και ευτυχέστερες ζωές.

Βοηθητικό Πακέτο για τον Εκπαιδευτικό Ο Δρόµος προς την Ευτυχία
Σήμερα, με χρόνια εμπειρίας στη χρήση του Δρόμου προς την Ευτυχία και τα προγράμματά του στα σχολεία και στους μαθητές, έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού μέσου για έναν εκπαιδευτικό για να χαράξει την πορεία για μια λιγότερο επικίνδυνη και πιο ευτυχισμένη ζωή: Βοηθητικό Πακέτο για τον Εκπαιδευτικό Ο Δρόμος προς την Ευτυχία.

Παρέχουµε αυτό το πακέτο ΔΩΡΕΑΝ σε εκπαιδευτικούς και αρχηγούς κοινοτικών οµάδων νέων, ως ένα ζωτικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να σταµατήσετε την ηθική παρακµή που πλήττει τις κοινότητές μας. Με την παροχή αποτελεσματικών στρατηγικών και πρακτικών εργαλείων, είναι διαθέσιμο για χρήση στις σχολικές τάξεις και σε ομάδες της κοινότητας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά εφαρµόζοντας το Δρόµο προς την Ευτυχία στο σχολείο και την κοινότητά σας. Είµαστε έτοιµοι να σας βοηθήσουµε. Αρχίστε σήµερα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το ΔΩΡΕΑΝ σας Βοηθητικό Πακέτο για τον Εκπαιδευτικό Ο Δρόμος προς την Ευτυχία >>