ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ;

Από τη στιγμή που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1981, ο σκοπός του ήταν να αναχαιτίσει την παρούσα ηθική κατάπτωση στην κοινωνία και να αποκαταστήσει την ακεραιότητα και την εμπιστοσύνη προς τον Άνθρωπο. Ο Δρόμος προς την Ευτυχία περαιτέρω κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες ως το μοναδικό πιο μεταφρασμένο μη θρησκευτικό βιβλίο στον κόσμο.

Γραμμένo από τον Λ. Ρον Χάμπαρντ, γεμίζει το ηθικό κενό σε μια όλο και πιο υλιστική κοινωνία, περιέχoντας είκοσι ένα ηθικά διδάγματα που καθοδηγούν το άτομο προς μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αυτός ο κώδικας μπορεί να εφαρμοστεί από τον καθέναν, οποιασδήποτε φυλής, οποιουδήποτε χρώματος ή πίστης και χρησιμεύει στο να αποκαταστήσει τους δεσμούς που ενώνουν την ανθρωπότητα.

Όμως, η πραγματική δύναμη του βιβλίου γίνεται αισθητή όταν διανέμεται σε άλλους, από χέρι σε χέρι. Εφόσον η συμπεριφορά των γύρω σας επηρεάζει πολύ τη ζωή σας, βελτιώνετε την επιβίωσή σας όταν διανέμετε αντίτυπα του Δρόμου προς την Ευτυχία σε φίλους, συνεργάτες, υπαλλήλους και πελάτες σας. Κατ’ αυτό τον τρόπο βοηθάτε και άλλους να επιβιώσουν καλύτερα και να ζουν πιο ευτυχισµένοι. Με τη σειρά τους αυτοί, μοιράζουν αντίτυπα σε άλλους των οποίων η ζωή τους επηρεάζεται από αυτούς, ενθαρρύνοντάς τους να φέρονται στους συνανθρώπους τους με καλοσύνη, ανθρωπιά και σεβασμό.

Και έτσι μ’ αυτό τον τρόπο, περνάει από χέρι σε χέρι, βοηθώντας άλλους να ζήσουν καλύτερες ζωές.

Για ένα ελεύθερο πακέτο πληροφοριών το οποίο περιλαμβάνει ένα αντίτυπο του βιβλίου Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και DVD με μία περιγραφή του προγράμματος Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, κάντε κλικ εδώ.