ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ

Το Βοηθητικό Πακέτο για τον Εκπαιδευτικό παρέχει ισχυρά και αποτελεσµατικά εργαλεία για τη διδασκαλία των αρχών κοινής λογικής από το Δρόµο προς την Ευτυχία.

Μέσω του σχολικού προγράμματος Ο Δρόμος προς την Ευτυχία οι νέοι µαθαίνουν πώς να εφαρµόζουν τις βασικές έννοιες του σεβασµού, της ειλικρίνειας και της ευσπλαχνίας.

Ενώ ο Οδηγός για τον Εκπαιδευτικό προορίζεται για καθηγητές σε δηµόσια και ιδιωτικά σχολεία, χρησιµοποιείται επίσης από προγράµµατα για νέους και κοινοτικούς οργανισµούς.

Τα πλάνα των µαθηµάτων ενσωµατώνουν τα 21 διδάγματα του Δρόµου προς την Ευτυχία και έχουν σχεδιαστεί για εφήβους και νέους ενηλίκους.

Αυτό το σχολικό πρόγραμμα παρέχει έναν µοναδικό, µη επικριτικό τρόπο για την παρουσίαση των εννοιών του σωστού και του λάθους στους νέους, µε αποτέλεσµα θετικές και παραγωγικές επιλογές.

Το Βοηθητικό Σετ για τον Εκπαιδευτικό περιλαµβάνει:

Ένα σχολικό πρόγραμμα µε μεγάλη επίδραση που χρησιµοποιεί µια διαδραστική προσέγγιση µε ισχυρά οπτικοακουστικά µέσα και πρακτικές δραστηριότητες, που τραβούν πλήρως την προσοχή των µαθητών. Παίρνουν μια ιδέα για κάθε δίδαγμα μέσω των ανακοινώσεων κοινής ωφέλειας και στη συνέχεια βλέπουν το φιλμ Ο Δρόμος προς την Ευτυχία: το πλήρες και χωρίς περικοπές κείμενο του βιβλίου που έφερε στη ζωή την ταινία.
Τα βιβλιαράκια Ο Δρόµος προς την Ευτυχία για την τάξης σας. Περιλαμβάνονται δύο πακέτα των δώδεκα. Αν η τάξη σας έχει πάνω από είκοσι-τέσσερις µαθητές, µπορείτε να παραγγείλετε µέχρι και δύο επιπλέον πακέτα δωρεάν.
Οι αφίσες των διδαγμάτων του Δρόμου προς την Ευτυχία χρησιμοποιούνται ως βοήθημα για τον εκπαιδευτικό ώστε να ενισχύσουν κάθε έναν από τους κανόνες που μαθαίνουν οι μαθητές του στην τάξη. Εκτός από το ότι εκθέτονται στην τάξη, τις αφίσες μπορείτε επίσης να τις επιδείξετε στην καφετέρια και στους διαδρόμους του σχολείου.  
Περιλαμβάνονται Εργαλεία αξιολόγησης για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείσετε τις βελτιώσεις και τις αλλαγές στη συµπεριφορά και στις πράξεις των µαθητών. Έρευνες και στατιστικές μετρήσεις σας δίνουν διορατικότητα σχετικά με την περιοχή που πρέπει να καλύψετε με το σχολικό σας πρόγραμμα. Οι απόψεις των μαθητών σας καταγράφονται σε έρευνες πριν και μετά το πρόγραμμα για να δείξουν τι αλλαγές στη συμπεριφορά και στις επιλογές έχουν συντελεστεί.

Αν είστε παιδαγωγός ή εκπαιδευτικός, κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το δωρεάν Βοηθητικό Πακέτο για τον Εκπαιδευτικό Ο Δρόμος προς την Ευτυχία.