ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

Δημιουργήστε ένα Θετικό Αντίκτυπο για τη Νεολαία και Μειώστε τη Βία στην Κοινότητα

Οι τοπικές Κυβερνήσεις δαπανούν 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε ζητήματα ποινικής δικαιοσύνης. Υπάρχουν πάνω από 2.319.258 ενήλικοι σε αμερικανικές φυλακές, ή αλλιώς ένας για κάθε 100 άνδρες ή γυναίκες. Πάνω από 27.900 συμμορίες έχουν αναφερθεί ως ενεργές στις ΗΠΑ.

Όταν πολιτικές φατρίες μάχονται για τον κυβερνητικό έλεγχο –όπως στην Ταϊλάνδη– η διανομή του Δρόμου προς την Ευτυχία στα σώματα επιβολής του νόμου και άλλους αξιωματούχους βοηθά στην κατασίγαση των συγκρούσεων.
Στη ρίζα όλων αυτών, όμως, είναι η απώλεια των βασικών ηθών και αξιών, καθώς τα ναρκωτικά, η εγκληματικότητα και η βία ευδοκιμούν μόνο σε έναν πολιτισμό που έχει χάσει τις ξεκάθαρες έννοιες του σωστού και του λάθους. Κι όμως, όσο αδύνατο κι αν φαίνεται να αλλάξει αυτό, υπάρχει μια αποδειγμένη, οικονομική λύση. Στην ουσία, χρειάζεται εκπαίδευση και μια κοινότητα που συνεργάζεται για να καταφέρει πραγματικά κάτι, με μια αποτελεσματική απάντηση που αγκαλιάζει κάθε εθνικότητα και κάθε φυλή. Εκεί είναι που υπεισέρχεται Ο Δρόμος προς την Ευτυχία.

Χρησιμοποιώντας το βιβλίο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα θετικό αντίκτυπο στη νεολαία και να συμβάλετε στη μείωση της εγκληματικότητας και της βίας στην κοινότητά σας. Το πρόγραμμα Ο Δρόµος προς την Ευτυχία προσφέρει μια απλή προσέγγιση για την αντιμετώπιση των βασικών αιτίων της εγκληματικότητας και της κοινωνικής αποσύνθεσης.

Εδώ είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε αποτελεσματικά να αντιμετωπίσετε την έλλειψη ηθικών αξιών και να μειώσετε την εγκληματικότητα στην κοινότητά σας:

  • Δώστε αντίτυπα του βιβλίου και δείξτε την ταινία Ο Δρόμος προς την Ευτυχία σε σχολεία και ομάδες νεολαίας, σε μέλη της κοινότητας, σε ομάδες επιτήρησης της γειτονιάς και σε όσους εμπλέκονται στην εκπαίδευση της κοινότητας και στις προσπάθειες πρόληψης του εγκλήματος. Για να παραγγείλετε βιβλία κάντε κλικ εδώ.
  • Δώστε αντίτυπα του βιβλίου και της ταινίας στους αστυνομικούς και παροτρύνετέ τους να το διαβάσουν και να το χρησιμοποιήσουν, όταν έρχονται σε επαφή με μέλη της κοινότητας.
  • Εφοδιάστε τους Σχολικούς Υπευθύνους Εφοδίων με αντίτυπα του βιβλίου για χρήση με μαθητές, δασκάλους και συμβούλους.
  • Δείξτε τα βιντεάκια του Δρόμου προς την Ευτυχία σε ομάδες νεολαίας, σχολεία, μετασχολικά προγράμματα και κέντρα κράτησης και βάλτε τους να χρησιμοποιούν το βιβλίο Ο Δρόμος προς την Ευτυχία στα διδασκαλικά και καθοδηγητικά τους προγράμματα. Παραγγείλετε βιντεάκια και βιβλία.
  • Εισάγετε το Δρόμο προς την Ευτυχία για χρήση σε τάξεις για γονείς, διαχείρισης θυμού, εκπαίδευσης επίλυσης συγκρούσεων και στις προσπάθειες πρόληψης συμμοριών.
  • Εφοδιάστε υπευθύνους προσωρινής αποφυλάκισης και αστυνομικής επιτήρησης με αντίτυπα του Δρόμου προς την Ευτυχία για τους υπό επιτήρηση, τους προσωρινά αποφυλακισμένους και τις οικογένειές τους.
  • Διανείμετε αντίτυπα του βιβλίου στους τροφίμους των τοπικών φυλακών και σωφρονιστικών ιδρυμάτων.
  • Ανατυπώστε το Δρόμο προς την Ευτυχία με ένα προσαρμοσμένο εξώφυλλο για την πόλη ή το γραφείο σας. Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μια και βασικό μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει το μοίρασμα του βιβλίου σε άλλους, μπορείτε να παραγγείλετε δικά σας αντίτυπα του βιβλίου Ο Δρόμος προς την Ευτυχία.

Για ένα δωρεάν ενημερωτικό πακέτο συμπεριλαμβανομένου ενός DVD που παρουσιάζει το πρόγραμμα Ο Δρόμος για την Ευτυχία, κάντε κλικ εδώ.