ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ

Το πρόγραμμα Αποκατάστασης του Αυτοσεβασμού του Δρόµου προς την Ευτυχία παρέχει στους σωφρονιστικούς επαγγελματίες τα αποτελεσματικά εργαλεία που χρειάζονται για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και η ειλικρίνεια με τους ανθρώπους που εξυπηρετούν.

Στα χέρια ανθρώπων σαν εσάς, στις πρώτες γραμμές, που εργάζονται για να πλησιάσουν και να αλλάξουν άτομα προς το καλύτερο, μπορείτε τώρα να κάνετε αυτές τις αλλαγές να συμβούν.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Το φιλμ Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, μια 2ωρη ταινία μεγάλου μήκους που περιλαμβάνει 23 τμήματα που καλύπτουν κάθε αρχή του Δρόμου προς την Ευτυχία, που παρουσιάζονται ζωντανά και ξεκάθαρα. Το φιλμ εκπαιδεύει με αποτελεσματικότητα και άνεση και έτσι φέρνει αυτά τα διδάγματα στη κατανόηση του καθενός.
Ύλη µαθήµατος µε ισχυρό αντίκτυπο που χρησιµοποιεί µια διαδραστική προσέγγιση µε τις Ανακοινώσεις Κοινής Ωφέλειας του Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και πρακτικές δραστηριότητες, που προκαλούν τη συµµετοχή όλων των συμμετεχόντων.
Βιβλιαράκια του Δρόµου προς την Ευτυχία για τους συμμετέχοντες. Περιλαµβάνονται 2 δωδεκάδες βιβλιαράκια. Αν έχετε πάνω από 24 συμμετέχοντες, µπορείτε να παραγγείλετε µέχρι και δύο επιπλέον δωδεκάδες δωρεάν.
• Βοηθήµατα Κατανόησης, συµπεριλαµβανοµένου ενός πλήρους γλωσσαρίου στον Οδηγό του Συντονιστή για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν το λεξιλόγιο.
• Θετικές µέθοδοι διδασκαλίας που τονίζουν τη σπουδαιότητα του να ενθαρρύνουµε τους µαθητές να παρατηρούν και να φτάνουν στα δικά τους συµπεράσµατα.
• Εργαλεία αξιολόγησης που σε βοηθούν να παρακολουθείς τις βελτιώσεις και τις αλλαγές στη συµπεριφορά και στις πράξεις.

Με το Πακέτο Βοηθημάτων Η Αποκατάσταση του Αυτοσεβασμού του Δρόμου προς την Ευτυχία , μπορείτε να φέρετε αυτό το αποδεδειγμένο πρόγραμμα στο ίδρυμα ή στον οργανισμό σας δωρεάν.

Εάν είστε σωφρονιστικός επαγγελματίας, κάντε κλικ εδώ για να προ-παραγγείλετε το Πακέτο Βοηθημάτων Η Αποκατάσταση του Αυτοσεβασμού >>