ΔΩΡΕAΝ ΠΑΚEΤΟ ΒΟΗΘΗΜAΤΩΝ ΑΠΟΚΑΤAΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟY

Το Πακέτο Βοηθημάτων Αποκατάστασης Αυτοσεβασμού παρέχει στους επαγγελματίες συμμόρφωσης δυναμικά και αποτελεσματικά εργαλεία για την αποκατάσταση των τροφίμων και των πρώην εγκληματιών.

Το ΔΩΡΕΑΝ πακέτο περιλαμβάνει:

  • Το φιλμ Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, ένα 2ωρο φιλμ μεγάλου μήκους που περιλαμβάνει 23 τμήματα που καλύπτουν κάθε αρχή του Δρόμου προς την Ευτυχία, παρουσιασμένα ζωντανά και ξεκάθαρα.
  • Ύλη µαθήµατος µε ισχυρό αντίκτυπο που χρησιµοποιεί µια διαδραστική προσέγγιση µε τις ανακοινώσεις κοινής ωφελείας του Δρόμου προς την Ευτυχία και πρακτικές δραστηριότητες, που προκαλούν τη συµµετοχή όλων των συμμετεχόντων.
  • 24 βιβλιαράκια του Δρόµου προς την Ευτυχία για τους συμμετέχοντες
  • Θετικές µέθοδοι διδασκαλίας που τονίζουν τη σπουδαιότητα του να ενθαρρύνουµε τους µαθητές να παρατηρούν και να φτάνουν στα δικά τους συµπεράσµατα.
  • Εργαλεία αξιολόγησης που σε βοηθούν να παρακολουθείς τις βελτιώσεις και τις αλλαγές στη συµπεριφορά και στις πράξεις των µαθητών.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα στα δεξιά για να λάβετε δωρεάν το πακέτο σας. Οι πληροφορίες σας θα παραμείνουν απόρρητες και δεν μοιράζονται με τρίτους.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ

(Περιορισμένη προσφορά για ένα δωρεάν πακέτο ανά εκπαιδευτικό ή καθοδηγητή σεμιναρίου).

-
Θα ήθελα να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω τηλεφώνου.
Θα ήθελα να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω ταχυδρομείου.