ΚΟΙΝOΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στη Νεολαία και στις Κοινότητες

Στις ΗΠΑ μόνο, αυλές σχολείων έχουν γίνει σκηνές εγκλήματος τουλάχιστον 16.000 φορές την ημέρα. Όσο για την Ευρώπη, μια έρευνα των Ηνωμένων Εθνών για τα ποσοστά της εγκληματικότητας συμπέρανε ότι σχεδόν το 40 τοις εκατό των πόλεων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι «αρκετά μη ασφαλείς» ή «πολύ επικίνδυνες». Σε ένα περιβάλλον παρηκμασμένων ηθικών αξιών και των συνοδευτικών επιπτώσεων τους στην κοινωνία, πώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στην περιοχή σας, ιδίως μεταξύ των νέων; Η απάντηση είναι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία.

Χρησιμοποιώντας αυτό τον οδηγό κοινής λογικής για καλύτερη ζωή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά σας και να βοηθήσετε στη μείωση της εγκληματικότητας και της βίας. Περίπου 100 εκατομμύρια αντίτυπα του μη θρησκευτικού και μη πολιτικού έργου Ο Δρόμος προς την Ευτυχία έχουν τυπωθεί σε 97 γλώσσες. Ο Δρόμος προς την Ευτυχία έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα στη μείωση της εγκληματικότητας και στο κατεύνασμα της αναταραχής. Έχει χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά στην συμβούλευση της νεολαίας και στην παροχή καθοδήγησης που χρειάζονται για να πετύχουν στη ζωή.

«Είχαμε πολύ καλή ανταπόκριση από τους ανθρώπους της κοινότητάς μας από τότε που μοιράσαμε το Δρόμο προς την Ευτυχία. Στο πρόγραμμά μας για τα τοπικά κτήρια είχαμε πολλά προβλήματα μεταξύ των ενοίκων, διαμάχες, απουσία αλληλοσεβασμού και ΜΕΓΑΛΗ εγκληματικότητα. Η διαχειρίστρια του κτηρίου μοίρασε βιβλία κατά τη μηνιαία συνάντηση ενοίκων. Ως αποτέλεσμα, παρατήρησε μια σημαντική αλλαγή και το ποσοστό εγκληματικότητας μειωνόταν επίσης πάρα πολύ. Και όλ’ αυτά, χάρη στο βιβλίο». – Κοινοτικός Εισαγγελέας, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια 

Εδώ είναι οι τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Δρόμο προς την Ευτυχία για να συμβάλλετε στην αντιμετώπιση της έλλειψης ηθικών αξιών, να βοηθήσετε τους νέους και να μείωσετε την εγκληματικότητα στην κοινότητά σας.

Τι πρέπει να κάνετε:

  • Δώστε αντίγραφα του Δρόμου προς την Ευτυχία και του μεγάλου μήκους φιλμ του στους νέους, τους συμβούλους, τους ηγέτες της κοινότητας, ομάδες παρατηρητών γειτονιάς και σε εκείνες τις ομάδες ή τα συμβούλια που σχετίζονται με την κοινότητα. (Η εικονογράφηση για τα πανό της κοινότητας είναι διαθέσιμη.) Παραγγείλτε αντίτυπα του βιβλίου και του φιλμ Ο Δρόμος προς την Ευτυχία.
  • Χρησιμοποιήστε το βιβλίο και το φιλμ για τη συμβούλευση της νεολαίας και για προγράμματα που αφορούν τη νεολαία που βρίσκεται σε κίνδυνο και την αποτροπή των συμμοριών. Ο Δρόμος προς την Ευτυχία έχει αποδειχτεί πως αλλάζει νοοτροπίες και συμπεριφορές.
  • Παρουσιάστε το βιβλίο, το φιλμ και τις ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας στους εκπαιδευτικούς σε τοπικά σχολεία για να τα χρησιμοποιήσουν.
  • Παίξτε το φιλμ και τις ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας Ο Δρόμος προς την Ευτυχίαγια ομάδες νέων, εξωσχολικά προγράμματα και κέντρα κράτησης, ώστε αυτές οι ομάδες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Δρόμο προς την Ευτυχία στη διδασκαλία και στα προγράμματα καθοδήγησής τους. Παραγγείλτε το φιλμ των Ανακοινώσεων Κοινής Ωφέλειας (PSA) σε DVD.
  • Εισάγετε τοΔρόμο προς την Ευτυχία σε μαθήματα για το μεγάλωμα παιδιών, προγράμματα διαχείρισης θυμού, στην εκπαίδευση για επίλυση συγκρούσεων και στις προσπάθειες αποτροπής συμμοριών.
  • Εφοδιάστε τους φύλακες φυλακών και τους επιμελητές νεαρών ατόμων που τελούν υπό επιτήρηση με αντίγραφα του Δρόμου προς την Ευτυχία για τους επιτηρούμενους, τους φυλακισμένους και τις οικογένειές τους.
  • Λάβετε αντίγραφα του βιβλίου που διανέμεται σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατούμενους σε τοπικές φυλακές και σωφρονιστικές εγκαταστάσεις.
  • Ανατυπώστε τοΔρόμο προς την Ευτυχία για την υπηρεσία ή τον οργανισμό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να υποβάλλετε αίτηση για άδεια αναδιατύπωσης.

Για ένα δωρεάν ενημερωτικό πακέτο συμπεριλαμβανομένου ενός αντίγραφου του βιβλίου Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και ένα DVD που παρουσιάζει το πρόγραμμα Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, κάντε κλικ εδώ.