Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την εμπιστοσύνη, την τιμιότητα και τον σεβασμό

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ

Βήμα 1 / 3

Βήμα 2 / 3

Τα προσωπικά σας στοιχεία:

  • Παρακαλώ διαλέξτε προσφώνηση από πάνω

Βήμα 3 / 3

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:

Για να συνεχίσουμε την επεξεργασία του αιτήματός σας, θέλουμε τη συμφωνία σας ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να προωθηθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και/ή στους παρόχους υπηρεσιών για να σας παραδώσουν τις πληροφορίες και/ή τα υλικά που ζητήσατε . Μπορείτε αργότερα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία χρέωση, να προβείτε σε ένσταση σχετικά με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας, στέλνοντας ένα email για να διαγραφείτε.thewaytohappiness.org. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε την Σημείωση Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αίτημά σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.

Η παράδοση θα γίνει σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων.

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εκπλήρωση του αιτήματός σας.

Η εμπιστοσύνη, η τιμιότητα και ο σεβασμός είναι ίσως μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να βλέπουμε συχνότερα στους ανθρώπους με τους οποίους ζούμε και εργαζόμαστε. Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, ένας κώδικας συμπεριφοράς που αποτελείται από 21 αρχές κοινής λογικής για καλύτερη ζωή, σταθερά και με επιτυχία αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του στο να έχουν οι άνθρωποι μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

Το δωρεάν πακέτο μας περιλαμβάνει:

  1. Ένα αντίτυπο από το βιβλιαράκι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία.
  2. Απλά βήματα για να διαδώσουμε το μήνυμα αυτού του οδηγού κοινής λογικής για καλύτερη ζωή.
  3. Ένα DVD με μια εισαγωγή στο πρόγραμμά μας, 21 ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας (μία για κάθε δίδαγμα), καθώς και μια παρουσίαση του φιλμ Ο Δρόμος προς την Ευτυχία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά για να παραγγείλετε το δικό σας δωρεάν πακέτο. Παραχωρήστε μας τρεις εβδομάδες για την παράδοση.