ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ, ΜΙΖΟΥΡΙ
26 Μαρτίου 2022

Από τον Σεπτέμβριο του 2020, ομάδες στο Κάνσας Σίτι συγκεντρώνονται για να προωθήσουν την ειρήνη και την ενότητα για μια πιο ασφαλή και λιγότερο βίαιη κοινότητα.

Περίπου 160 αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, SUV, φορτηγά και εντυπωσιακά αυτοκίνητα έκαναν ουρά στην οδό Σπρινγκ Βάλεϊ Παρκ δίπλα στην 29η Οδό, το Σάββατο στις 26 Μαρτίου, για την έκτη Βόλτα «Ενωμένοι εν Ειρήνη» του Κάνσας Σίτι στο Σπρινγκ Βάλεϊ Παρκ στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. Η ποικιλομορφία που είχαν οι βόλτες για την ειρήνη και οι συναθροίσεις έδειξαν στους πάντες τι σημαίνει να ενωνόμαστε για την ειρήνη.

Οι οδηγοί σχηματίζουν ουρά για τη βόλτα για την ειρήνη κατά μήκος της οδού Σπρινγκ Βάλεϊ, στις 26 Μαρτίου 2022.

Οι οδηγοί ξεκίνησαν στις 2:15 μ.μ. και έκαναν βόλτα στους δρόμους του Ανατολικού Κάνσας Σίτι, ανεμίζοντας τις σημαίες «Ενωμένοι εν Ειρήνη». Άνθρωποι από διάφορα κοινωνικά στρώματα, εθνότητες και θρησκείες έκαναν βόλτα μαζί. Στο τέλος της βόλτας, συγκεντρώθηκαν στο πάρκο για μια συνάθροιση και ψυχαγωγία. Οι ομιλητές μοιράστηκαν τις απόψεις τους σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να συνεργάζονται για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο και να χτίσουν μια πιο ισχυρή, πιο ασφαλή κοινότητα για όλους.

Η Βόλτα και Συνάθροιση «Ενωμένοι εν Ειρήνη» είναι πάντα μια εκδήλωση ανοιχτής συμμετοχής όπου η κοινότητα μπορεί να ενωθεί και να μοιραστεί την κοινή επιθυμία να φέρουμε περισσότερη ειρήνη και ευτυχία στο Κάνσας Σίτι.

«Οι Βόλτες “Ενωμένοι εν Ειρήνη” γίνονται ένα αυξανόμενο κίνημα για την προώθηση της ενότητας και της ειρήνης» είπε ένας εθελοντής του Δρόμου προς την Ευτυχία. «Ως κοινότητα, πρέπει να προσεγγίσουμε και να βοηθήσουμε άλλους να βρουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής για τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους και τις γειτονιές τους».

Το Ίδρυμα Ενωμένοι εν Ειρήνη χρησιμοποιεί τον Δρόμο προς την Ευτυχία, τον ηθικό κώδικα κοινής λογικής που γράφτηκε από τον ανθρωπιστή Λ. Ρον Χάμπαρντ, για να προωθήσει την αλλαγή και να ανοίξει τον δρόμο προς μια καλύτερη, πιο ειρηνική ζωή.

Η έκτη Βόλτα «Ενωμένοι εν Ειρήνη» του Κάνσας Σίτι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, ενώνει ποικιλόμορφες κοινότητες για να αναλάβουν δράση ώστε να μειωθούν οι ανθρωποκτονίες.

Η βόλτα για την ειρήνη του Σαββάτου είχε την υψηλότερη προσέλευση μέχρι στιγμής και είχε έναν νέο οικοδεσπότη, έναν τοπικό πάστορα που είναι γνωστός ακτιβιστής του Κάνσας Σίτι, παρουσιαστής ραδιοφώνου και μουσικός. Δεν έκανε απλώς κήρυγμα για να σταματήσει η βία, αλλά τραγούδησε επίσης γι’ αυτό, ερμηνεύοντας το «I Am the Voice». Η υποστήριξή του και οι γνώσεις του έφεραν την ψυχαγωγία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Όπως και σε κάθε προηγούμενη βόλτα για την ειρήνη, τοπικοί καλλιτέχνες ήρθαν για να ψυχαγωγήσουν και να εμπνεύσουν. Ανάμεσα στις νέες ομάδες που συμμετείχαν σ’ αυτή τη βόλτα για την ειρήνη, ήταν οι Mothers United, μια ομάδα που υποστηρίζει οικογένειες θυμάτων ανθρωποκτονιών.

Η Πυροσβεστική του Κάνσας Σίτι βγήκε και διένειμε πληροφορίες για τους δωρεάν πυρανιχνευτές, και οι πυροσβέστες αφιέρωσαν χρόνο για να μιλήσουν με τους οδηγούς.

Για να μείνεις ενημερωμένος για το πότε θα γίνει η επόμενη Βόλτα «Ενωμένοι εν Ειρήνη» στο Κάνσας Σίτι, ακολούθησε το United in Peace KC Facebook στο www.facebook.com/UnitedinPeaceKC.