ΝΕΑΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ

Η ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

Ο Δρόμος προς την Ευτυχία της Δομινικανής Δημοκρατίας παραδίδει σεμινάρια σε όλη τη χώρα σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.
Η ομάδα του Δρόμου προς την Ευτυχία της Δομινικανής Δημοκρατίας εκτείνεται σε όλη την κοινωνία με τα 21 διδάγματα και μειώνει το βίαιο έγκλημα στη γραφική χώρα της Καραϊβικής.

«Όταν θέλετε να έχετε μια ευτυχισμένη κοινωνία, δεν μπορείτε να αγνοήσετε την έλλειψη ενός κώδικα ηθών» λέει η Diana Pedroni, η Γενική Διευθύντρια του Δρόμου προς την Ευτυχία της Δομινικανής Δημοκρατίας. Το έθνος, που είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τις τέλειες σαν καρτ ποστάλ παραλίες, τον πολιτισμό, τη μουσική και τους ζεστούς ανθρώπους, υποφέρει επίσης από πάνω από 2.000 βίαιους θανάτους ετησίως. «Είδα τον κοινό παρονομαστή» σχολίασε η Pedroni. «Διαλυμένες οικογένειες που δημιουργούσαν εγκληματικότητα και μετά μια κοινωνία που πήγαινε προς τα κάτω αντί προς τα πάνω». Ψάχνοντας για λύσεις, βρήκε τον Δρόμο προς την Ευτυχία (TWTH) και σύντομα συνεργάστηκε με τον Bienvenido Flores, τον Διευθυντή της Εθνικής Πρόληψης και της Ασφάλειας των Πολιτών της χώρας.

«Η Δομινικανή Δημοκρατία προσπαθούσε σκληρά, μέσω διαφόρων προγραμμάτων, να μειώσει σημαντικά το ποσοστό των ανθρωποκτονιών. Στον Δρόμο προς την Ευτυχία ανακάλυψα τα διδάγματα που καθορίζουν την πορεία για να έχει ένα άτομο ισχυρά ήθη» είπε ο Flores.

Η Pedroni και ο Flores έγιναν μια ασταμάτητη ομάδα. Μετά τη συνάντησή τους με τον Διοικητή της Αστυνομίας της βορειοανατολικής περιοχής, παρέδωσαν ένα σεμινάριο στους αξιωματικούς του, οι οποίοι στη συνέχεια διένειμαν το βιβλιαράκι σε μια γειτονιά στην πόλη της Μόκα. Αρχικά, οι κάτοικοι ήταν αγχωμένοι για τη συνοδεία της αστυνομίας, αλλά καθώς τα βιβλιαράκια εξαπλώθηκαν, εξαπλώθηκε και το ενδιαφέρον. Έτσι, η Pedroni και ο Flores έδωσαν ένα σεμινάριο στην κοινότητα. Ενώ τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν καλά στη Μόκα, η κατάσταση στο υπόλοιπο νησί χειροτέρευε. Η Pedroni εκπαίδευσε τροφίμους στο Σωφρονιστικό Κέντρο La Isleta. Στη συνέχεια, για να προσεγγίσει όλο το νησί, η ομάδα εκπαίδευσε «πολλαπλασιαστές» που πήγαν από πόλη σε πόλη για να παραδώσουν σεμινάρια σε κάθε επίπεδο –από τις επιχειρήσεις έως τα κέντρα απεξάρτησης και τα πανεπιστήμια– προσεγγίζοντας 250.000 άτομα. Στη συνέχεια συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση της Επαρχίας Εσπαϊλάτ για να παραδώσουν σε όλη αυτή την περιοχή. Μετά εκπαίδευσαν τους δόκιμους της Στρατιωτικής Ακαδημίας. Με τόσο μεγάλη εμβέλεια και παράδοση σε όλο το έθνος, ένα επίσημο Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία ιδρύθηκε στη χώρα. Σύντομα, άνθρωποι σε όλη τη χώρα γινόντουσαν μέλη του Ιδρύματος και η διανομή από βιβλιαράκια συνέβαινε παντού – από την πόλη του Παλιού Σάντο Ντομίνγκο έως το Boca Chica Beach και στο Merengue Festival και ακόμα περισσότερα, και τελικά προσέγγισε 2,2 εκατομμύρια με τον Δρόμο προς την Ευτυχία. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια μείωση κατά 21% στο βίαιο έγκλημα, οδηγώντας τον Κυβερνήτη της Επαρχίας Εσπαϊλάτ να πει: «Αυτό είναι το νόημα του Δρόμου προς την Ευτυχία – να ανακτήσουμε αυτό που έχει χάσει η κοινωνία».

Δείτε την πλήρη ιστορία στο el.scientology.tv/DPedroni.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΔΡΑΣΗ
Δημιουργήστε το Δικό σας Προσαρμοσμένο Εξώφυλλο

Άτομα, επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί έχουν δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα εξώφυλλα, και το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς.

Ως ο πρώτος κώδικας ηθών που βασίζεται εξολοκλήρου στην κοινή λογική, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία σάς παρέχει έναν αποτελεσματικό και απλό τρόπο για να βελτιώσετε την κοινότητά σας.

Το μήνυμα και τα διδάγματα από το βιβλιαράκι φτιάχτηκαν για να τα μοιραζόμαστε. Η σελίδα με τίτλο «Γιατί σου Έδωσα Αυτό το Βιβλίο» γράφει: «Η επιβίωσή σου έχει σημασία για μένα».

Άτομα, εταιρείες, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, υπηρεσίες επιβολής του νόμου και κυβερνητικοί φορείς έχουν πάρει αυτό το μήνυμα στα σοβαρά και έχουν κάνει τον Δρόμο προς την Ευτυχία δικό τους. Αυτό το κάνουν δημιουργώντας ειδικά σχεδιασμένα εξώφυλλα για τα βιβλιαράκια που μεταδίδουν τον μοναδικό ρόλο που παίζουν αυτοί στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, πράγμα στο οποίο θα βοηθήσουν τα 21 διδάγματα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιούν τα βιβλιαράκια με τα μέλη τους, τα μέλη του προσωπικού, τους υπαλλήλους και εκείνους τους ανθρώπους που προσεγγίζουν στη δουλειά τους για την ενίσχυση των ηθικών αξιών σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.

Μπορείτε να κάνετε κι εσείς το ίδιο με το να σκεφτείτε τις ιδέες σας για ένα ειδικά σχεδιασμένο εξώφυλλο, και μετά να έρθετε σε επαφή με το Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία Διεθνώς.ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ

Το Ίδρυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία Διεθνώς εργάζεται για να αντιστρέψει την ηθική παρακμή στην κοινωνία, αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη και την τιμιότητα μέσα από την ευρεία διανομή των 21 διδαγμάτων του. Η παραγωγή και η διανομή για το βιβλιαράκι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία και για τα υλικά του προγράμματος διδασκαλίας στηρίζεται σε δωρεές.